Efsanenin Kırılamayan Rekoru!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
kurtlar-vadisine-yeni-isim.jpg

Yayınlandığı dönemlerde reyting rekorları kıran, sezon finalleri gazetelerde günlerce konuşulan dizi Kurtlar Vadisi'nin tarihi rekoru geçilemiyor!

Efsane dizinin 24 Kasım 2005 tarihinde, şimdilerde ise yeniden transfer olduğu Kanal D'de yayınlanan bölümünde 87 marka toplamda 198 reklam verdi. Yaklaşık 1 saati bulan reklam kuşağının kanala kazandırdığı ücret ise tamı tamına 67,5 milyon $ oldu. Aradan 9 yıl geçmesine rağmen bu kadar büyük bir rekorun kırılamaması akıllara finalleriyle, bütçeleriyle ve organizasyonlarıyla fanları tarafından aylarca konuşulan dizilerin private shopping pazarında ne kadar geri kalmış olabileceğini getiriyor.

Not : O dönemde Kurtlar Vadisi'nde reklamları yayınlanan ve dizi sayesinde ünlenen firmalardan bazıları Next&Nextstar, Ertex, Akınsoft, KC Group, Dunlop ve Fotospor..​

:FHabere kahkaha attım gerçekte:D
Şimdiki milyondan bahsediyorsan eğer :D65 milyon zaten kanal vadiyi 2 milyona aldı 30 küsür bölümlük para o:D
2005'TE ise 65 milyonu şimdiki para değerine göre mi yazdın yoksa eskiye göre mi:DEskiye göreyse zaten normal yani:D

bu ciddi bir haberdir hele ki açılan diğer konuları görünce paylaşım için @batuhankaralar a teşekkürler , vadinin büyüklüğü her yerde

:FHabere kahkaha attım gerçekte:D
Şimdiki milyondan bahsediyorsan eğer :D65 milyon zaten kanal vadiyi 2 milyona aldı 30 küsür bölümlük para o:D
2005'TE ise 65 milyonu şimdiki para değerine göre mi yazdın yoksa eskiye göre mi:DEskiye göreyse zaten normal yani:D
Haberi okumadığın belli herhalde ilk vadi sadece 11 bööüm yayınlanmuştır 30 bölüm falan değil.Normal bir paraysa madem niye geçemediler.Can alıcı soru bu

Haberi okumadığın belli herhalde ilk vadi sadece 11 bööüm yayınlanmuştır 30 bölüm falan değil.Normal bir paraysa madem niye geçemediler.Can alıcı soru bu
Sen şimdiki para ile eski parayı karıştırmış olabilirsin.Haberin kaynağı kim ?Link atarmısın...
Eski paraya göre normal bu oran ama şimdiki paraya göre imkansız.
Link bekliyorum:D

Evet haber var ama ben hala şimdiki parayla önceki paranın karıştırıldığını düşünüyorum.Şimdiki parayla asla olamaz 2005 te imkansız yani.Şimdinin milyonu o zamanın owwwwwwww açamam şimdi:D
Yok gerçek çünkü tüm sözlükelrde dakika başı reklam olduğu yazıyorlar yani 110 saniye dizi 30 dk reklam.

Evet haber var ama ben hala şimdiki parayla önceki paranın karıştırıldığını düşünüyorum.Şimdiki parayla asla olamaz 2005 te imkansız yani.Şimdinin milyonu o zamanın owwwwwwww açamam şimdi:D
işte imkansız dediğin yer rekor kısmı bu paranın büyüklüğü o yüzden geçilemiyor zaten :F

Abartılıyor gerçekten şimdi milyon ne demek bilen varmı acaba:D65 milyon demek eskiden daha az yani offffff ben neden girdim ki bu konuya:D
girmen mesele değil de yani bu rakamı kabul etseydin sorun yoktu sonuçta arkadaşlar haber linklerinide paylaştı boşluğa yer yok vadinin büyüklüğü de geç 🙂

Türk tv tarihindeki tüm reklam rekorları para rekorları her türlü maddi rekorlar Kurtlar Vadisi'ne aittir bunu rekorlar konumda da göstermiştim :)
bu parayı küçümseyenlere gülsem mi ağlasam mı ne yapsam bilmiyorum la olm 67.5 milyon DOLAR :d anlatabiliyormuyum :D

zaten şimdi olması imkansız artık hiçbir dizi program hatta maçlar bile o eski Kurtlar Vadisi seviyesinde izlenmiyor
o yıllarda perşembe akşamı sokaklar boşaldığı için efsanenin bu rakamları kazandırması çok çok normaldir

rakamları iyi okumak lazım

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato