Efsanenin Kırılamayan Rekoru!

Hayır. Eski Türk lirası daha değerliydi yani eskinin 1 Milyon TL şimdikinin 1 Milyonuna eşit değil daha fazla diye biliyorum.
eskiden Türk lirası daha değerliydi şimdi 1 tl 3 euroya eşit düşün işte

cidden aga ya biz daha neyi tartışalım 67.5 milyon dolar bu para ne demek ya acun şimdi 60 milyon dolar a kanal satın aldı

-Türk dizi tarihinde transfer ücreti alan ilk dizi (2005 yılında kanal d ye 4 milyon amerikan dolarına transfer oldu.Bu türk dizi tarihinde ilk ücretli transfer)

-Tarihin reklam geliri rekoru da Kurtlar Vadisi'ne ait(2005 yılında show daki sezon finali nde 29milyon 500 bin abd doları reklam geliri elde etmiştir vadi.bu bir rekordur o rekor hala kırılamamıştır.Bu sezon finallerinin de en yüksek reklam geliri rekorudur aynı zamanda.(önceki rekor 7 milyon dolarla asmalı konak finaline aittir)

-Sanal reklam uygulamasının ilk başlatan dizi(2005 de kanal d de ilk kurtlar vadisi başlattı)

-Diziler içerisindeki sanal reklam rekorunun sahibi kurtlar vadisi

-.Bir bölümlük reklam geliri 67.5 milyon doları bularak inanılması çok çok güç ve ulaşılması imkansız bir rekorun sahibidir.

-Özel bir gün için dizi bölümü yayınlayan ve bölümden elden edilen tüm gelirleri şehit ailelerine bağışlayan tek dizi(2007 yılında kurtlar vadisi terör ün yayınlanmayan bölümü şehitler için özel olarak yayınlandı ve elde edilen 2 trilyon reklam geliri şehit ailelerine bağışlandı)

@*YıldırıM*

😕Zaten başka dizi hakkında bir reklam geliri haberi çıksa yalan oluyor ama vadi hakkında çıksa gerçek oluyor...Neyse konuyu terk ediyorum

@*YıldırıM* vadi konusunda vadi ilkleri ve rekorları konusu var biraz zamanını alır ama sen yine de oku ufuk açıcı olur 🙂

😕Zaten başka dizi hakkında bir reklam geliri haberi çıksa yalan oluyor ama vadi hakkında çıksa gerçek oluyor...Neyse konuyu terk ediyorum
kim yalan demiş varsa böyle bi haber link at boşa konuşmakla olmuyor
kusura bakma da böyle tipleri hiç sevmiyorum ya kanal fanısın tamam da insan birazcık objektif olur önüne bi ton link atıyoruz hala eveleyip geveliyoruz vadinin senin tebriğine falan ihtiyacı yok ta kabul et yani senin o çok abarttığın dizilerinin hiçbiri bu rakamlarım 5000 km uzağından geçemedi geçemezde
bu rekorlara artık vadi bile ulaşamaz çok zor
neyse ki bu sezon bir maddi rekor daha geldi

bölüm başı en yüksek ücret alan dizi 2.1 milyon
hemde 11.yılında

Ya allahaşkına yapmayın ya muhteşem hakkında emre ıo kadar şey koyuyor önünüze ya da bu kadar rekla m geliri aldı diyoruz inanan yok.Ben bu habere inanmıyorum...
Ayrıca kanal fanı ile ne alakası var ben kanal d yi sevmiyorum ama bu dizi atv deyken de böyle haberlere inanmıyordum.
Kanal d hatasını anlar
Küçük Ağa bile totalde daha yüksek alıyor vadiden ama bütçesi 800 bin

sen görmüyosan sana birşey yapamyız bu habere inanmıyorum deme şansın yok ki herşey zaten ortada , mesela ben de 2+2=4 olduğuna inanmıyorum dememin bir önemi nasıl yoksa senin de inanmıyorum demenin bir hükmü yok

nerde yüksek almış geçen sezonun en çok izlenen dizisi vadi
yine sallladın bak olmadı

inanmıyorum diye bişey yok resmi haber bu

hani nerde my nin reklam ücreti bu rakamlarım 5000 km yakınına bile yaklaşmışsa ben rekordan sayacam bak valla
hadi göster

2+2 4 değildir ben inanmıyorum

aga bende inanmıyom çünkü 4 diye bir rakam yoktur 4 ün var olduğuna inanmıyom

bu haberin aslı astarı yok vadi ile ilgili ortaya atılan pek çok asılsız bilgiden biri
lost dizisinin finali bu ka reklam almamış azıcık mantık kur
Kanal D nin kaynağı bunu diyor snede hala astı astarı yok de ne güzel iş
Git sözlükelre bak herkes bu kadar çok reklam almasından şikayetçi kanal d bölümlerinde birde sanal reklam uygulaması yapılmış tabi siz kabul edemiyorsunuz oh ne güzel iş

Ay masallah rekora bak 😱