Çok kötü oldu final, apar topar bu şekilde ölmemeliydi!rahmetli tüm bursa halkında yer etmişT şarkı cuk oturmuş
T @Dosi @vadikızı @Forumdash @Harunnn60 @serhatt @MasacRE @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
kadın 20, bölümdür hastaydı nesi apar topar 😱Çok kötü oldu final, apar topar bu şekilde ölmemeliydi!
öyle oturarak olaysız bitmemeliydikadın 20, bölümdür hastaydı nesi apar topar 😱
olaylı ölüm sana yakışır şöyle elli kişi falan bıçaklar seni ya da recm cezası yersin zinadan taşlanarak ölürsünöyle oturarak olaysız bitmemeliydi![]()
bununki de olaysız boğazda balıklara yem oluyor şu an
Bade Murat'ı beş parasız bırakınca annesinin bile cenazesine gelememiş kadın kahrından gitti berahmetli tüm bursa halkında yer etmişT şarkı cuk oturmuş
T @Dosi @vadikızı @Forumdash @Harunnn60 @serhatt @MasacRE @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
muratla ilgili işlere @serhatt bakıyor doğru mu bir soralım kendisineBade Murat'ı beş parasız bırakınca annesinin bile cenazesine gelememiş kadın kahrından gitti be![]()
@batuhankaralar 'ın uydurması o dizide öyle bişey geçmedimuratla ilgili işlere @serhatt bakıyor doğru mu bir soralım kendisine![]()
Niye anasının cenazesine gelmedi bu çocuk sen iyi bilirsin@batuhankaralar 'ın uydurması o dizide öyle bişey geçmedi![]()
ben izin vermedim koynumdan çıkıp gitmesineNiye anasının cenazesine gelmedi bu çocuk sen iyi bilirsin![]()
ben izin vermedim koynumdan çıkıp gitmesine@xemrexxx