Ediz Hun 'Savaşçı' Kadrosunda! | FOX

Kadroda önemli değişiklikler oldu, ama yerlerine çok iyi isimler geldi. Ayrıca nesli tükenmekten olan türün son örneği olduğu için yine şansı olduğunu düşünüyorum. :A

Eğer Cumartesi - Pazar olursa en çok izlenen dizi olma ihtimali var bence. :A
Şu ara ve kadrodaki önemli değişikliklerden sonra garanti olacağını pek sanmıyorum nesli de tükendi zaten bu türünün son örneği olarak kaldı. :A

Son örneği olması bence onun için avantaj Ramo tuttuğuna göre iyi senaryo ile tutar. Ancak Fox ise şu an tek boş gün çarşamba Kuruluş Osman ile çok çakışır.

Son örneği olması bence onun için avantaj Ramo tuttuğuna göre iyi senaryo ile tutar. Ancak Fox ise şu an tek boş gün çarşamba Kuruluş Osman ile çok çakışır.
FOX'ta değilde Kanal D'de olacak gibi, bu hafta zaten yapım şirketi açıklama yapacak kanal ile ilgili. Kanal D olursa Cumartesi gününe koyar, o günde tutar büyük ihtimalle.

Fox'ta olacağını sanmıyorum. Çarşamba olursa işi çok zor gibi ama diğer günlerde tutma ihtimali var gibi.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
FOX'ta değilde Kanal D'de olacak gibi, bu hafta zaten yapım şirketi açıklama yapacak kanal ile ilgili. Kanal D olursa Cumartesi gününe koyar, o günde tutar büyük ihtimalle.
Fox'ta olacağını sanmıyorum. Çarşamba olursa işi çok zor gibi ama diğer günlerde tutma ihtimali var gibi.
FOX ile anlaşılsaydı duyurular Limon'un hesapları yerine Savaşçı'nın resmi hesabından yapılırdı. Kaynaklarım Kanal D'de olacağını söylüyordu, yılbaşından sonra çekimler başlayınca açıklanır herhalde :D

FOX ile anlaşılsaydı duyurular Limon'un hesapları yerine Savaşçı'nın resmi hesabından yapılırdı. Kaynaklarım Kanal D'de olacağını söylüyordu, yılbaşından sonra çekimler başlayınca açıklanır herhalde :D
Bende bu hafta içerisinde kanal ile ilgili duyuru yapacaklarını duydum, bülten geçerler herhalde.

Umarım Kanal D olur, ama Cumartesi''den başka güne koymaz ve kanalın Cumartesi şanssızlığı var. :A

• Beğendim
Bende bu hafta içerisinde kanal ile ilgili duyuru yapacaklarını duydum, bülten geçerler herhalde.

Umarım Kanal D olur, ama Cumartesi''den başka güne koymaz ve kanalın Cumartesi şanssızlığı var. :A
Bir yandan Cumartesi olmasını da istiyorum, ŞT / S gibi Cumartesi efsanesi olur. :Z

Kanal D umarım cumartesi uğursuzluğunu kırar savaşçı etkisiyle bundan 2,3 sene önce asker dizisi ile kırmıştı sanırım 30 bölüm kadar ama adını hiiç hatırlamıyorum

Aynen bayaa hemde şansızlığı var eğer cumartesi olursa Kuzey yıldızı ve Sen çal kapımına babay diye bilirmiyiz sence bence diyelim :A
------

Ben de şu anda Kanal D'de olacağını düşünüyorum. :X
Bende öyle düşünüyorum
Bir yandan Cumartesi olmasını da istiyorum, ŞT / S gibi Cumartesi efsanesi olur. :Z
Aynen kanald de olursa kanald bu sene baya şanslı olur :A Hekimoğlu, Sadakatsiz, Arka Sokaklar, Eğer kanald olursa bence olur Savaşçı, Çok Güzel Hareketler 2

Kanal D umarım cumartesi uğursuzluğunu kırar savaşçı etkisiyle bundan 2,3 sene önce asker dizisi ile kırmıştı sanırım 30 bölüm kadar ama adını hiiç hatırlamıyorum

Aynen bayaa hemde şansızlığı var eğer cumartesi olursa Kuzey yıldızı ve Sen çal kapımına babay diye bilirmiyiz sence bence diyelim :A
Sanırım İsimsizlerden bahsediyorsun. :X

İsimsizler sanırım, o diziyi de bir ar izleyeceğim. Merak ediyorum baya.

Total'de ne SÇK kalır ne KYİA. :A

• Harika
O olabilir :A
------

Galiba o bende deli gibi eski dizilerin fragmanlaronı izliyorum oradan aklımda kalmış. Bende merak ediyorum inşallah izleyecem :A. Harika o zaman babay show babay Fox tatlım :A
İsimsizler sanırım, o diziyi de bir ar izleyeceğim. Merak ediyorum baya.

Total'de ne SÇK kalır ne KYİA. :A
Sanırım İsimsizlerden bahsediyorsun. :X
ranini giriş sayfasına güncelleme yaptı. YAKINDA FOX'um da yeni bölümleriyle.:bhr::Z
http://www.ranini.tv/