Ediz Hun 'Hayat Yolunda' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1410421747.jpg

Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden Hayat Yolunda'ya usta oyuncu Ediz Hun katıldı!

Yapımcılığını D Productions'un üstlendiği, Feride Kaytan'ın yönetmenliğini yapacağı başrollerinde Engin Öztürk, İpek Karapınar, Nur Fettahoğlu ve İlker İnanoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Hayat Yolunda'ya Türk sinemasının unutulmaz jönlerinden Ediz Hun dahil oldu.

'Hayat Yolunda' borçları yüzünden kapanmak üzere olan bir hastanede çalışan doktorların hastaneyi kurtarma hikayesini konu ediyor.

Böyle başarılı bir oyuncuyu ekranlarda görecek olmak güzel ama dizinin konusu çok klişe pek umut vermiyor.

Çok iyi bir transfer olmuş. Ama dizinin konusu ilgi çekici değil. Ben başarılı olacağını düşünmüyorum nedense.

Hikaye çok tanıdıkgeldi.:F Adamı izlemedim daha önce muhtemelen. Ama ekrana yakışır gibi duruyor.

Süper seçim. :oley: Dizinin kadro efsane oldu yalnız inşallah senaryo da sağlamdır. Gerçi Nur'um yeter. :A

Heee aynen.:F Yeşimçam'ın eskilerindenmiş baktım google'dan. Baya çökmüş ama benzetemedim.:(

Çıkartamadım.:bağır: Tanıyormuşum yani.:(
tamam cnm bağırma 😳😳😳
ediz hun kadar beyefendi bir kişilik tanımadım ben yeşilmanın en beyefendi adamı
kurtlar vadisinde görmek istiyorduk ama bu dizidede başarılı olur umarım 🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy