Emre Ozansoy
Moderatör
Eda yemek programlarından teklif geliyor, reddediyorum diyodu olabilir.
Haftalar öncesinden mi verdi mesajı yoksa.
Eda yemek programlarından teklif geliyor, reddediyorum diyodu olabilir.
Bahsettiğim olay bu.Haftalar öncesinden mi verdi mesajı yoksa.
Yarın canlı yayın yapacakmış, bugün hakkında bilgi yok.Memet de hikaye atarsa çekim var diye tamamdır.
Perşembe 16'da canlı yayın, bugün değil o.Memet canlı yayın hikayesi atmış... O değil galiba.
Perşembe 16'da canlı yayın, bugün değil o.
Orasını @xBUGRAx bilir.Tamam, ama ben ondan umudumu kestim. Bence yeni gündüz kuşağı programı geliyor. Prova vs.
Eda'm iyi ki bize geldi.
Bence de, katılıyorum.Eda'm iyi ki bize geldi.
Bu kadının oyunculuğunu pek bilmiyorum bana nedense çok itici geliyor. Umarım Yasak Elmacılardan linç yemem
Bilmiyorum bana öyle geliyor belki Yasak Elma izlesem değişir fikrimYa ama çok tatlı oo
Bilmiyorum bana öyle geliyor belki Yasak Elma izlesem değişir fikrim
Entrika genelde hoşuma gitmiyor. Özellikle karışık ilişkili. Aşk-ı Memnu'ya bilme bakmamış biri var karşında Ayrıca bayağı bölüm geçti. Bir de pazartesi bakarsam Çukur bakıyorum.Bence değişir izle derim ben
Entrika genelde hoşuma gitmiyor. Özellikle karışık ilişkili. Aşk-ı Memnu'ya bilme bakmamış biri var karşında Ayrıca bayağı bölüm geçti. Bir de pazartesi bakarsam Çukur bakıyorum.
3.sezon daha canı sıkar abla izlersen ama oyuncularının hepsi iyi böyle bir farkı var Çukur'un.Off Çukur deme bana 2.sezonda kaldım çok canım sıkılıyor çokk
3.sezon daha canı sıkar abla izlersen ama oyuncularının hepsi iyi böyle bir farkı var Çukur'un.
Ha ondan mı?İzleyemediğim için canım sıkılıyo geride kaldım bayağı