Eda Ece : "Öpüşmeyi sevmiyorum!"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,731
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Eda Ece, YouTube'da yayın yapan bir kanalın videosuna konuk oldu!

191220191745035174629.jpg

FOX'un sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Yasak Elma'da canlandırdığı 'Yıldız Argun' karakteri ile büyük beğeni toplayan Eda Ece, dizilerdeki öpüşme itiraflıyla dikkatlari üzerine çekti.

Samimi açıklamalarda bulunan oyuncunun "Öpüşme sahneleri hakkında ne düşünüyorsun?" sorusuna verdiği cevap dikkat çekti.

"Öpüşme sahnesini oynamıyor değilim oynadım. Aşk oynamayı de sevmiyorum. Bir partnere bir öpüşmeye ihtiyacım yok; kendi kendime rollerimi sevdiriyorum. Öpüşmeyi sevmiyorum. Bayram değil seyran değil. Ama bunu söylemek acemilik olur. Bir oyuncu o rol ne gerektiriyorsa orada Eda yok Yıldız var onu yapacaksın. O disiplin ve zekaya sahibim. O yüzden bunun pazarlığına girmiyorum." cevabını verdi.

Haklı. Bu tarz sahneler gerçekten zor hak veriyorum kendisine. Hoşlanmadığın bir insanla öpüşmek ve onu izleyiciye yansıtmak zor. Ama Eda’nın öpüşme sahnelerini beğeniyorum yalan yok ?❤️

Görüldüğü gibi sansür değil oyuncular öpüşmek istemiyormuş:F yoksa Hercai'daki gibi yayınlanabilir herşey:A

Bu arada bazı oyuncular var ki (sözüm ona) gerçek oyunculuğu öpüşmek/sevişmek seviyesine kadar çekip düzeysizleştiriyorlar. Kerem Bursin'e cevap belki:A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Görüldüğü gibi sansür değil oyuncular öpüşmek istemiyormuş:F yoksa Hercai'daki gibi yayınlanabilir herşey:A

Bu arada bazı oyuncular var ki (sözüm ona) gerçek oyunculuğu öpüşmek/sevişmek seviyesine kadar çekip düzeysizleştiriyorlar. Kerem Bursin'e cevap belki:A
Sana daa partneri talat bulut yapsalar sen de istemezsin :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919