Sayın Gs’li dostum da bir darbe vuracak şimdi sana, bekliyorum kendisinin şovunu.Onlar önce yerin dibinden çıksınlar.Beni yok etmek kimsenin hele sizlerin asla haddine değil.
@Maskeli Fedai gel de gör hainlerle nasıl mücadele ettiğimi.
![]()
Sayın Gs’li dostum da bir darbe vuracak şimdi sana, bekliyorum kendisinin şovunu.Onlar önce yerin dibinden çıksınlar.Beni yok etmek kimsenin hele sizlerin asla haddine değil.
@Maskeli Fedai gel de gör hainlerle nasıl mücadele ettiğimi.
![]()
Topraktan geldik, toprağa gideceğiz... Toprak bize koymaz...Yanlış anlamadım @Dosi nin onu kastettiğini anladım, sadece işime geldiği gibi anladım.
İşinizi bitirene üzerinize toprak atana dek bırakmam.![]()
@Maskeli Fedai bana kıyamaz.Sayın Gs’li dostum da bir darbe vuracak şimdi sana, bekliyorum kendisinin şovunu.![]()
Topraktan geldik, toprağa gideceğiz... Toprak bize koymaz...(Klişeye gel.
)
Doğru mu bu... @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai bana kıyamaz.![]()
Ne yorum yapacağımı sana mı soracam.Söyleme, sana söyle diyen oldu mu?![]()
Kendisi kaşındı Sherlock beyciğim.Ahahahaha.Yok etmişler @serhatt hainini, verilerle belgelerle işini bitirmişler.
Sayın Gs’li dostum gel, hemşon ve Dosi hanım şov yapmış. Keyfim yerine geldi... @Maskeli Fedai
Bana soracaksın! Benden izinsiz nefes bile yasak sana!!
Sıyrılamazsın böyle, buraya gel. .ssNe haliniz varsa görün![]()
Oldu canım başka.Bana soracaksın! Benden izinsiz nefes bile yasak sana!!
Çok fazla oldun sen...Oldu canım başka.![]()
Diyene bak.Çok fazla oldun sen...
Hak edene hak ettiğini vermek vazifem.Diyene bak.Habere yorum yaptım demediğini bırakmadın.
![]()
Sana yapılan kapakların yanında bana yapılan bu şey kapak sayılmıyor.Alerjik @serhatt'a iyi kapak yapmışsın.![]()
Şu an konu bana yapıldığını sandığın kapaklar değil seni yediğin kapak.Sana yapılan kapakların yanında bana yapılan bu şey kapak sayılmıyor.![]()
Aslında sen bana kapak yapıldı sanıyorsun ama kapakların kralı sana yapılıyor her gün defalarca fakat haberin yok, acınası bir haldesin.Şu an konu bana yapıldığını sandığın kapaklar değil seni yediğin kapak.Neyse bugün de rahatladık.
![]()
Aslında sen bana kapak yapıldı sanıyorsun ama kapakların kralı sana yapılıyor her gün defalarca fakat haberin yok, acınası bir haldesin.![]()