Tols sana özelden çıtlatsın ozaman. Onunda garibine gitmişse normalNerde yazmışım göster de görem gizlim saklım yok![]()
Neyse o beni anladı bence
Tols sana özelden çıtlatsın ozaman. Onunda garibine gitmişse normalNerde yazmışım göster de görem gizlim saklım yok![]()
Ne yazmış? 😱Dün bir yorumunu gördüm kanım dondu zatenyorumum yok artık
![]()
Benden değil ya Ateşböceği dizisinden bahsediyor ama ne yalan söyleyeyim çok da güzel sesi var şu şarkıyı okuyuşundan belli değil mi?@AteşBöceği seni bahsediyor![]()
Biliyorum senden bahsetmediğini öylesine demiştimBenden değil ya Ateşböceği dizisinden bahsediyor ama ne yalan söyleyeyim çok da güzel sesi var şu şarkıyı okuyuşundan belli değil mi?
Sana ağır gelir şimdi bu ablasıBiliyorum senden bahsetmediğini öylesine demiştimdinleyeyim bi ona göre cvp vereyim
![]()
Evet evet yakında onu da yapar yetenekli biri😉Dinlemiştim bunu sanırım.. Kadının sesi programdaki gibi değil ya cidden harika sesi var oyunculuk yerine gitsin şarkıcılık yapsın![]()
Programdan ayrılması iyi oldu bence en azından önü açılmış olduSana ağır gelir şimdi bu ablasıbiliyorum öylesine dediğini😉
------
Evet evet yakında onu da yapar yetenekli biri😉