Lafın gelişi he anladık )lafın gelişi işte sen anla))
Lafın gelişi he anladık )lafın gelişi işte sen anla))
Fenerbahçe avrupa müsabakalarına katıldığı 10 senede tarftarlarınca sahaya yabancı maddeler atılmış. 1 defa daha yaşanırsa tekrar 1 yıl daha ceza alacakmış. Bunu da not düşelim.Emre'nin hale haberi yok fener'in avrupa'da olmadığından)
O hala bitmedimiFenerbahçe avrupa müsabakalarına katıldığı 10 senede tarftarlarınca sahaya yabancı maddeler atılmış. 1 defa daha yaşanırsa tekrar 1 yıl daha ceza alacakmış. Bunu da not düşelim.
neyse onu bunu bırak türkiyede agb şişirdi diyelim diilerin satıldığı her ülkede düşiyi ay yapım demek oralarda da reytingler şişiktiLafın gelişi he anladık )
Diğer ülkleri bilmem her ülke bişey seyrediyor onları takip etmiyorumneyse onu bunu bırak türkiyede agb şişirdi diyelim diilerin satıldığı her ülkede düşiyi ay yapım demek oralarda da reytingler şişikti))
zaten yakında takip edilecek dizi sayısı bir elin parmağaını geçmiyiciDiğer ülkleri bilmem her ülke bişey seyrediyor onları takip etmiyorum
Ever Karadayı var elle tutulur )zaten yakında takip edilecek dizi sayısı bir elin parmağaını geçmiyiciartık bir fgsn bir ezel çıkmiyi
))
fgsn nin yarısı ka satılmadı dahaEver Karadayı var elle tutulur )
Varsın satılmasın biz bize yeteriz )fgsn nin yarısı ka satılmadı daha))
yayınlandığı yerlerde ilgiyi görüyi ama sen total olduğundan anlamamışındırBen bu diziyi bir türlü sevememiştim bence öyle ahım şahım bir dizi değil.![]()
İsterse tüm Dünya sevsin ben sevmedikten sonra bir anlamı yok benim için.yayınlandığı yerlerde ilgiyi görüyi ama sen total olduğundan anlamamışındır![]()
sana total diziler lazımİsterse tüm Dünya sevsin ben sevmedikten sonra bir anlamı yok benim için.![]()
rusyada yayından kaldırılmışHer ülkede başarılı güzel FSN![]()