Ebru Cündübeyoğlu, Galip Derviş'te!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,264
Puanı
1,060
Kanal D'nin sevilen dizisi Galip Derviş'ten haber var!

Başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner'in olduğu dizinin bu haftaki konuk oyuncusu belli oldu. En son Avrupa Avrupa, Yalancı Romantik ve Kalbim Seni Seçti gibi yapımlarda da izlediğimiz başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, dizinin 51. bölümünde konuk olarak karşımıza çıkacak. Cündübeyoğlu, dizide Galip'e aşık olan hoş ve gizemli bir kadını canlandıracak.

Galip Derviş, yeni bölümüyle Pazar akşamı 23.00'te Kanal D'de!

Yeni bölüm fragmanı:
http://video.kanald.com.tr/galipdervis/51-Bolum-Fragmani/27235

ebru_cundubeyoglu_kızıl_saçlar_www.Vvallpaper.net.jpg

Son düzenleme:
Süper bi konuk. Gittikçe yükselişte olan Galip Derviş'e bu yükselişte büyük yardımı dokunur.

Bu kadında Minenin saç renginden :bhr:
Bayılıyorum bu saç rengine @Çiğdem- inde bu renge benzer bi resmi vardı herkes o saçli halini begenmisti hatta hatta bu aralar moda bu tür renkler moda :)
Kadının 3 dizisinide izlemisim bu arada :)

Bu kadını komediye yakıştırıyorum. Modern Family'nin yerli uyarlamasında başroldeki anne rolünü üstlense çok iyi olur. :X

Bu kadını komediye yakıştırıyorum. Modern Family'nin yerli uyarlamasında başroldeki anne rolünü üstlense çok iyi olur. :X
Sofia Vergara'nın rolünü oynayabilir bence de... :)

Bu kadında Minenin saç renginden :bhr:
Bayılıyorum bu saç rengine @Çiğdem- inde bu renge benzer bi resmi vardı herkes o saçli halini begenmisti hatta hatta bu aralar moda bu tür renkler moda :)
Kadının 3 dizisinide izlemisim bu arada :)
ahh evetttt orjinal halımde iyi tabi ama saç rengim değişince başka bir kız oluveriyorum tamamen değişiyorum gibi :F:F:F

Fragman nasıldı bu sefer, sence iyi bir bölüm olur mu @Tzira?

Konuk bence de güzel, ama reytinglerinde büyük bir kıpırdanma olmaz... :)

Bölümün orijinali biraz sıkıcı, bizde daha iyi olacağını sanmıyorum. Fragman idare eder, çok birbiriyle alakasız sahneler koymuşlar ama. Ünal Yeter de ilk defa bu bölümde gözükecek herhalde.