Ebru Cündübeyoğlu 'Doğduğun Ev Kaderindir' Kadrosunda! | TV8

Evet :A
------

Mehti nin ablası niye öldü diğer kardeşlerinin niye kalbi durdu nenem izlediysen söyler misin :A @Angelica
Ablasının sevdiği adam vardı yıllar önce ayrılmışlar çünkü sevdiği adam babalarının katili idi yıllar sonra gelip müjganı ve kendini öldürdü mehdide zeynebi kaçırdı arabasını parçaladı zeynep şikayetçi olunca hapisteydi burhanın babası mehdiyle uğraşıyor o bıçaklattırdı içerde

• İlginç
Reactions: Carpe Diem
Ablasının sevdiği adam vardı yıllar önce ayrılmışlar çünkü sevdiği adam babalarının katili idi yıllar sonra gelip müjganı ve kendini öldürdü mehdide zeynebi kaçırdı arabasını parçaladı zeynep şikayetçi olunca hapisteydi burhanın babası mehdiyle uğraşıyor o bıçaklattırdı içerde
Aboo 😱

• Üzücü
Reactions: Angelica
Uzun süredir kendisini göremiyorduk ekranlara dönmesine sevindim. :Z Hatta Kırmızı Oda'da görmek isterdim. :A

@dreamy En Favori Güzel'de kendisine oy verdim diye bana demediğini bırakmamıştı yeri gelmişken çatlaması için tekrar hatırlatıyorum. :A
Milattan önceki muhabbeti nasıl hatırlıyorsun ben unutmuştum. :A

Hala güzel bulmuyorum bu arada. :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Güzel bulmadığım için kör mü oldum şimdi de... :A Kendisini sevdiğin için objektif bakamıyorsun. :A
Kimse 20-30 yaşındakilerle kıyaslamayı beklemiyor ama yaşına göre gayet güzel ve hoş. :A Hande Erçel'in güzel diye pompalandığı bir ülkede bu kadına güzel dememek haksızlık olur. :A

Kimse 20-30 yaşındakilerle kıyaslamayı beklemiyor ama yaşına göre gayet güzel ve hoş. :A Hande Erçel'in güzel diye pompalandığı bir ülkede bu kadına güzel dememek haksızlık olur. :A
Pompalamakta haklılar çünkü gayet güzel bir kadın. :A