Ebru Cündübeyoğlu 'Doğduğun Ev Kaderindir' Kadrosunda! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
dogdugun-ev-23ocak1.jpg

Ebru Cündübeyoğlu 'Doğduğun Ev Kaderindir' kadrosuna dahil oldu!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, başrollerinde İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir, Engin Öztürk ve Fatih Koyunoğlu'nun yer aldığı dizinin kadrosuna güzel oyuncu Ebru Cündübeyoğlu dahil oldu.

Cündübeyoğlu dizide Barış ve Savaş’ın ablası olan Özlem Tunahan Poyraz karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

'Doğduğun Ev Kaderindir' yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de TV8'de!

Uzun süredir kendisini göremiyorduk ekranlara dönmesine sevindim. :Z Hatta Kırmızı Oda'da görmek isterdim. :A

@dreamy En Favori Güzel'de kendisine oy verdim diye bana demediğini bırakmamıştı yeri gelmişken çatlaması için tekrar hatırlatıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Cündübeyoğlu çok iyi isimdir. Dizide iyi biri olur inşallah.

Cündübeyoğlu çok iyi isimdir. Dizide iyi biri olur inşallah.
Pek iyi biri olacak gibi durmuyor. :( @Angelica @The_Erinch
Barış ve Savaş’ın ablası olan Özlem, aile geleneği avukatlığını sürdüren hırslı bir kadındır. Özlem uzaktan da olsa hep ailesini koruyup kollayan güçlü bir kadındır. Kardeşlerini çok sevse de kimi zaman onlara abladan çok idareci gibi yaklaşmaktadır.

Özlem, zamanla şirkete de gidip gelmeye başlayacak, yönetimsel konularda Zeynep ile didişecektir. Özlem: Alman lisesinden mezundur, master’ını Almanya’da yapmış, Alman disiplini almıştır ve ona kalırsa Berlin Duvarı yeniden örülmelidir: Barış ve Zeynep’in arasına.

• İlginç
Reactions: cokiyitvci
Harika isim. Karakter tanıtımına bakılırsa dizideki kötü kadın eksikliği tamamlanmış oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
İsim ne zamandır ortada yoktu,
Sağlam bir karakterle dönüyor; dizininde son haftalarda artan ratingini düşünürsek...
Ali Rıza hamlesi ve abla hamlesi güzel dokunuşlar ama anladığım ablamız Zeynebe iyi gelmeyecek,bilgiler doğru ise Zey Bar olayı üzerinden devam edilecek ama araya Abla girecek gibi...

Zeynebin Güçlü Kadın karakterini yansıtan özelliğini "şiddet gördüğü erkeği savunmaya gitmesi" ile söndürdüler ama bakalım artık.
------

Harika isim. Karakter tanıtımına bakılırsa dizideki kötü kadın eksikliği tamamlanmış oldu. :A
Direk kötü demeyelim.. Sinsi gibi duruyor :F

Sağlam bir karakterle dönüyor; dizininde son haftalarda artan ratingini düşünürsek...
Ali Rıza hamlesi ve abla hamlesi güzel dokunuşlar ama anladığım ablamız Zeynebe iyi gelmeyecek,bilgiler doğru ise Zey Bar olayı üzerinden devam edilecek ama araya Abla girecek gibi...

Zeynebin Güçlü Kadın karakterini yansıtan özelliğini "şiddet gördüğü erkeği savunmaya gitmesi" ile söndürdüler ama bakalım artık.
Bilgiler doğru abi. Kanalın yayınladığı basın bülteninde yazıyor. :A ZeyBar'a engel olacak.

• Üzücü

------

Direk kötü demeyelim.. Sinsi gibi duruyor :F
Entrika ayağını o yapar o zaman. :A Ben Barış’ı kötü yaparlar diye düşünmüştüm ilk girdiğinde ama olmadı Allahtan. :A

• Güldürdün

Sen @The_Erinch beyefendiye bakma kuzum ben sana kıyamam gerçekten Zeyneple Barış yakışıyor :D
------

Yapmaz ya... :A

Yapmazsın değil mi @Angelica 😱

Sence yaparmıyım öyle birimiyim emre :A
------

Valla nenem çok deli kadın herşey beklenir :F :F

:ADeli mi aşk olsun bee ne deliliğimi gördün acaba püü sana
------

Ebru Cündübeyoğlu nu çok severim role de çok yakışacaktır Özlemin gelmesi Zeyneple Barışın arasını açabilir bence :D

Sen @The_Erinch beyefendiye bakma kuzum ben sana kıyamam gerçekten Zeyneple Barış yakışıyor :D
------

Sence yaparmıyım öyle birimiyim emre :A
------

:ADeli mi aşk olsun bee ne deliliğimi gördün acaba püü sana
------

Ebru Cündübeyoğlu nu çok severim role de çok yakışacaktır Özlemin gelmesi Zeyneple Barışın arasını açabilir bence :D
:A ruh halin deli yani nenem senin gibiler örgü örüyor sen yasak elma falan izliyorsun onu diyom yoksa değilsin nenem :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica