[E]Rcann...

pilli bebek

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
119
[E]Rcann...;
Kendisi tAnımak istediğim Üyelerden birisidir ..:)
Yorumları ve konuşma şeklinden dOLayı Acaip komik biri Sanırım KalBİ Temiz biri :)

Abi sen anladın onu ya :D :D k*ç dediğim alt tarfı yani hani böyle kavunun kendisini çevireceğine kafanı alt tarafa çevirdiğin yer olur :D Kavun sabit olur ama o kafan aşağıya iner ha orası :D:D Buldun mu olum mis gibi kokuyorsa çeşme kavunu al onu sulu sulu güzel gider :D:D Neyse olay baya bi dağıldı be :D

Abi sen anladın onu ya :D :D k*ç dediğim alt tarfı yani hani böyle kavunun kendisini çevireceğine kafanı alt tarafa çevirdiğin yer olur :D Kavun sabit olur ama o kafan aşağıya iner ha orası :D:D Buldun mu olum mis gibi kokuyorsa çeşme kavunu al onu sulu sulu güzel gider :D:D Neyse olay baya bi dağıldı be :D
:haha:

senenin nerdeyse 1 ayını geçirdiğim en sevdiğim muhteşem kuzenim :D
en çok seni sevdiğimi diğerlerine söyleme 😛

senden 1 yaş büyük olduğumu da ayrıca eklemek istiyorum Ablacım :D

İyi yöneticilerden biri diyebilirim.Gerçi yorumları falan (özellikle futbolda) zaman zaman mantığımın almayacağı bir hal alıyor -benim mantığımın almaması anlamsız demek değil yanlış anlamalar oluşmaz umarım- ve hemen hemen her konuda benden farklı,bana aykırı görüşleri oluyor ama iyi,hoş,güzel insandır...Ayrıca bir de kuzen yanı var...Tüm kuzenlere örnek olması gerekir xD