[E]Rcann...

pilli bebek

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
120
[E]Rcann...;
Kendisi tAnımak istediğim Üyelerden birisidir ..:)
Yorumları ve konuşma şeklinden dOLayı Acaip komik biri Sanırım KalBİ Temiz biri :)

Abi sen anladın onu ya :D :D k*ç dediğim alt tarfı yani hani böyle kavunun kendisini çevireceğine kafanı alt tarafa çevirdiğin yer olur :D Kavun sabit olur ama o kafan aşağıya iner ha orası :D:D Buldun mu olum mis gibi kokuyorsa çeşme kavunu al onu sulu sulu güzel gider :D:D Neyse olay baya bi dağıldı be :D

Abi sen anladın onu ya :D :D k*ç dediğim alt tarfı yani hani böyle kavunun kendisini çevireceğine kafanı alt tarafa çevirdiğin yer olur :D Kavun sabit olur ama o kafan aşağıya iner ha orası :D:D Buldun mu olum mis gibi kokuyorsa çeşme kavunu al onu sulu sulu güzel gider :D:D Neyse olay baya bi dağıldı be :D
:haha:

senenin nerdeyse 1 ayını geçirdiğim en sevdiğim muhteşem kuzenim :D
en çok seni sevdiğimi diğerlerine söyleme 😛

senden 1 yaş büyük olduğumu da ayrıca eklemek istiyorum Ablacım :D

İyi yöneticilerden biri diyebilirim.Gerçi yorumları falan (özellikle futbolda) zaman zaman mantığımın almayacağı bir hal alıyor -benim mantığımın almaması anlamsız demek değil yanlış anlamalar oluşmaz umarım- ve hemen hemen her konuda benden farklı,bana aykırı görüşleri oluyor ama iyi,hoş,güzel insandır...Ayrıca bir de kuzen yanı var...Tüm kuzenlere örnek olması gerekir xD

Forum İstatistikleri

Konular
176,099
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor