e-okul hizmeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaSSin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her seyden var cok sukur:D 2 3 4 5 :D gidio yanI:D

benm 17 dersten 8-9 tane sıfır ve bir var:D onları duzeltmeye calısıorum :D wlla dusununce aslında e-okl sıstemının bızım oklda olmaması ıı olmus sanırım:D:D

geçen seneden beri öyle bi sistem var ama bugüne kadar sadece şifremi aldım hiç notlarıma bakmadım :D nasıl olsa okulda hocalarla pazarlık yapınca sözlü notlarımı öğrenmiş oluyorum :D

bende bilmiorum ozan :D ama mıllı guvenlk ve bılgısayar dersm 5 😎:D:D
bilgisayar zaten 5 olmalı. ff'de olma ayrıcalığına sahip olduğuna göre :D
kendimi ezik hissedyorum 😱 benim ilk notum 50. 2. notuma göre değişir belki 😱
çalış 100 al 75 gelsin :D
wlla hocamızdan kaynklanıyo ya.. hoca sınav kagıtlarını kontrol ıcın bıze gerı verdı herkese duzeltın notlarınızı dedı :D:D bende 95 aldım:D Normalde 40 alıodum :D
ohh ne güzel :D:D yani hoca iyi olmasa bide o 1'di :D

biz milli güvenlikte yazılıyı kitap açıkken oluyordu :D 10 soru vardı 8'ini yapan 100 alıyor. kitap açmak serbest :D istediğin soruları seçebilirsin :D süperdi bizim yarbay :)

ayrıca sistem çökmüş cidden :S

biz milli güvenlikte yazılıyı kitap açıkken oluyordu :D 10 soru vardı 8'ini yapan 100 alıyor. kitap açmak serbest :D istediğin soruları seçebilirsin :D süperdi bizim yarbay :)

keşke bizimde öyle olsaaa 😱 20 soru oldu ilk sınavda ve aşırı kazıktı. 2. sınavda 70 soru sorcam diyo 😡 yarın sınav olunca acı gerçekle karşılaşabilirim :D

uahha :D sayende bızımde postların sayısı arttı mınnettarız sana d:D:D