E-Mail Bildirimleri Hakkında Önemli!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Herkese merhaba,

Muhtemelen çoğunuz farkındasınızdır forumdaki özel konuşmalarda her gelen yeni mesaj için e-mail olarak bir bildirim alıyorsunuz. Forumdaki çoğu kişi için bu oldukça gereksiz ve büyük ihtimalle bu mailleri açmıyorsunuz bile. Her gün bu şekilde yüzlerce e-mail gidiyor, bu durum hem sizin için gereksiz. Mail kutunuz boş yere doluyor hem de bizim e-mail sunucusu için gereksiz yere ciddi bir yük oluşturuyor...

O nedenle özellikle özel konuşma özelliğini sık kullanan arkadaşlarından ricam aşağıdaki linke girmeleri ve " "Özel Konuşma" talebi geldiğinde e-mail ile bilgilendir." seçeneğindeki tiki kaldırmaları...

https://fav10.net/forum/account/contact-details

[USERGROUP=28]@Editör[/USERGROUP] [USERGROUP=4]@Moderatör[/USERGROUP] [USERGROUP=23]@Süper Moderatör[/USERGROUP] ve tüm üyeler...

Dün foruma mesaj yazamayınca aktiflik kodu için falan aylar sonra e maile girdim, şu mesaj attı şu bunu dedi baya bildirim gelmiş.

Kapattım ben de.

bende kapattım şimdi açık olduğundan haberim dahi yoktu

Şimdi baktımda sıkıntı gerçekten, aktif olarak kullanmadığım bir acc olduğundan sorun teşkil etmiyordu.

Kapattım.

Ben yeni üye olduğum için forumu spam olarak bildir dedim
Geri düzelteyim bari sağol admin

Bu zamana kadar benden kaçar mı bu? 🙄

Uzun zamandır değiştirmek istediğim e-mailimi de değiştirmiş oldum

aaa zamanında bundan çok çekmiştim ben foruma yazamıyorduk ayol e mail adresinin değişmesi gerekiyordu hatta geçen günlerde yine aynısı olmuştu e mail tekrar değiştirmiştim foruma yazabilmek için şimdi kapattım bende