Ben en başından beri Meryem Çakırbeyli'nin tarafındayım onun üzerine gül koklayan herifin Allah tepesinden baksın.meryoş tükenince bu mücadele yarıda kalmıştı maç sonunu görmek istiyorum ben
Ekli dosyayı görüntüle 53166
Ben en başından beri Meryem Çakırbeyli'nin tarafındayım onun üzerine gül koklayan herifin Allah tepesinden baksın.meryoş tükenince bu mücadele yarıda kalmıştı maç sonunu görmek istiyorum ben
Ekli dosyayı görüntüle 53166
hoşt nazlıya bakan hızıra uygun görmüyorum zaten meryoşu ünalla olabilirBen en başından beri Meryem Çakırbeyli'nin tarafındayım onun üzerine gül koklayan herifin Allah tepesinden baksın.Sanem Çelik'i de sevmemiştim zaten. Meryem Çakırbeyli'nin sonuna kadar arkasındayız?
beni görmüş kenardan beni kesiyor
@destere Lucy ile Donald Cooperman diyor?hoşt nazlıya bakan hızıra uygun görmüyorum zaten meryoşu ünalla olabilir
ohoh destere seviyorsa o çifti ondan olabilir kesin soyunmalı sahneleri vardır@destere Lucy ile Donald Cooperman diyor?
@destere Lucy ile Donald Cooperman diyor?
ohoh destere seviyorsa o çifti ondan olabilir kesin soyunmalı sahneleri vardır
britanny derim başkada bişey dememohoh destere seviyorsa o çifti ondan olabilir kesin soyunmalı sahneleri vardır
britanny derim başkada bişey demem
la bak margot robbie evlenmiş burada sana hareket çekiyor galiba) ya da parlak oğlanı kaptım al sana @Çiğdem- de demiş olabilir
la bak margot robbie evlenmiş burada sana hareket çekiyor galiba) ya da parlak oğlanı kaptım al sana @Çiğdem- de demiş olabilir
hhahaha ayy bak artık eşkiyamız için @xemrexxx çaba göstericek @destere meryem gidene kadar savunur dizimizi bende dinlenirimorda demek istediği aslında çok farklıbu totoşla evlendim ama aha böyle bamya kadar şeyi var bu tototoşun demek istiyor
Ünal beyin yanına geldi bencede ama hızırda otele girerken görmüş meryemede göz dikmiş ayollhem ünalı hem ilyası parmağında oynatacak meryoşum yoksa kötülerim diziyi
Hızır sapığı Meryemi istiyor.sshem ünalı hem ilyası parmağında oynatacak meryoşum yoksa kötülerim diziyi
ay zaten hızır reyis diyorsun @destere den daha sapık adam her kadından çocuk yapıyor hayır yan gözle bakıyon bari şaparken önlem al bir düzine çocuğu olduÜnal beyin yanına geldi bencede ama hızırda otele girerken görmüş meryemede göz dikmiş ayoll
ayol o yakında @vadikızı na bile bakarHızır sapığı Meryemi istiyor.ss
neyse ben uyuyayım rüyamda meryoşu görürümHızır kıllı sever
Meryem popi bir güzelimiz çok normalneyse ben uyuyayım rüyamda meryoşu görürümfragman meryoşun instagram ve facebook hesaplarında toplam 190 bini geçmiş 2 saatte izlenmesi haftaya 1 milyonu bulurrus ve latin amerikalı kullarımız diziyi merak etmiş hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?