Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. Bölüm Fragmanı

meryoş tükenince bu mücadele yarıda kalmıştı maç sonunu görmek istiyorum ben :A
Ekli dosyayı görüntüle 53166
Ben en başından beri Meryem Çakırbeyli'nin tarafındayım onun üzerine gül koklayan herifin Allah tepesinden baksın. :) Sanem Çelik'i de sevmemiştim zaten. Meryem Çakırbeyli'nin sonuna kadar arkasındayız? :A

Ben en başından beri Meryem Çakırbeyli'nin tarafındayım onun üzerine gül koklayan herifin Allah tepesinden baksın. :) Sanem Çelik'i de sevmemiştim zaten. Meryem Çakırbeyli'nin sonuna kadar arkasındayız? :A
hoşt nazlıya bakan hızıra uygun görmüyorum zaten meryoşu ünalla olabilir :A

la bak margot robbie evlenmiş burada sana hareket çekiyor galiba :)) ya da parlak oğlanı kaptım al sana @Çiğdem- de demiş olabilir:A
orda demek istediği aslında çok farklı :) bu totoşla evlendim ama aha böyle bamya kadar şeyi var bu tototoşun demek istiyor :)
hhahaha ayy bak artık eşkiyamız için @xemrexxx çaba göstericek @destere meryem gidene kadar savunur dizimizi bende dinlenirim :A :A :A

neyse ben uyuyayım rüyamda meryoşu görürüm :F fragman meryoşun instagram ve facebook hesaplarında toplam 190 bini geçmiş 2 saatte izlenmesi haftaya 1 milyonu bulur :A rus ve latin amerikalı kullarımız diziyi merak etmiş hemen:A
Meryem popi bir güzelimiz çok normal :A Ruslar Diriliside takip etsin :A Sen bu saatte yatarmiydin ben seni geceyi uyumadan geçiriyorsun diye biliyorum :A