Fragmanda hızıra gelmiş gibi imaj yaratılıyor ama büyük ihtimalle meryemin senin içni geldiğim dediği kişi ünay beyKonuyu kesin @xemrexxx açmıştır dedim yanılmamışım
İyi bari yeni imajı uygun gibi gözüküyor, bakalım Raci reis balon gibi sönen kulunu yeniden parlatabilecek mi
Sen Anne'yi izle abla buralar seni açmaz
Bölümü izleyemedim ama Özkan ölmediyse onun içindir Ünal amcaya niye silah doğrultsunFragmanda hızıra gelmiş gibi imaj yaratılıyor ama büyük ihtimalle meryemin senin içni geldiğim dediği kişi ünay bey
Eşkıya'nın reytinglerinden prim yapmaya çalışacak ama Rus rolleri dışında hiçbir yapımda kolay kolay rol alamaz. Yani yakında kaybolup gider.Konuyu kesin @xemrexxx açmıştır dedim yanılmamışım
İyi bari yeni imajı uygun gibi gözüküyor, bakalım Raci reis balon gibi sönen kulunu yeniden parlatabilecek mi
fragmandan şunu anladım ben ayoll ünalı öldürmek için tutulmuş ama ünal meryemi kandırıcak @xemrexxxBölümü izleyemedim ama Özkan ölmediyse onun içindir Ünal amcaya niye silah doğrultsun
Konuyu kesin @xemrexxx açmıştır dedim yanılmamışım
Kız Ünal zaten yazın Suzan'la Londra'daydı niye öldürmeye gelsinfragmandan şunu anladım ben ayoll ünalı öldürmek için tutulmuş ama ünal meryemi kandırıcak @xemrexxx
okadarı aklımda kalmamış ama ünalın yanına gelmiştir diye düşünüyorum haberlerde ünalın adamı olucak diye yazılıp çizliyordu hızırla birlikte olmaındansa direk ünalla olsunKız Ünal zaten yazın Suzan'la Londra'daydı niye öldürmeye gelsin