'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Şok Ayrılık!

Reactions: serhatt and Yiğitt
Bu aralar telefonumda baya sıkıntı oluyor, detaylı gezinemiyorum artik forumda. Şimdi gördüm diğer konuyu da Yiğit'in mesajından dolayi. Biraz garip olmuş böyle
ama bu şok haber daha iyi
Önce açılanla birleşmek zorunda, başlık düzenlenince 'şok' olur.

Reactions: Dosi
aa taşinmış. @serhatt bunun başlığını hemen şok yap

Reactions: serhatt
Konular birleştirildi. Müsrifliğe lüzum yok.
@serhatt
Yani resmen herkes işine geldiği gibi davranıyor. Geçen hafta birkaç mesaj olduğunu söyleyip kendi konunu silmeyip benim konumu sildin. Şimdi de aradan saatler geçmiş ama 24 saat uydurmasını bahane edip konuma müdahale ediyorsun. Buna HAKKIN YOK. YETER ARTIK.

Bu aralar telefonumda baya sıkıntı oluyor, detaylı gezinemiyorum artik forumda. Şimdi gördüm diğer konuyu da Yiğit'in mesajından dolayi. Biraz garip olmuş böyle
ama bu şok haber daha iyi
Herkes benimle uğraşıyor ne kadar kıskanılan bir insanım gör

Reactions: Dosi
Kişisel bir nedenden değil olması gerektiği için yapıyorum. Birinde ayrılacak mı diyor ardından birkaç saat sonra ayrıldı diye ayrı konu açılıyor. Önceki konuyu güncellemek varken niye ayrı konu açılsın ki? Eskiden yeni güncelleme olduğu zaman aradan çok zaman geçmediyse eski konu güncellenirdi ben de buna göre hareket ediyorum.

Aradan kaç saat geçmiş sabah olmuş, bende gördüm ve açtım aklımın ucundan geçmedi ilk konuyu düzenlemek. Ayrıca artık kesin emin oldum KİŞİSEL HIRSLARINA KURBAN EDİYORSUN ELİNDEKİ YETKİYİ.

Ortalığı karıştırdım yine, ben kaçıyorum.
Kaos demez olaydım ve çekirdekçi adamları getirmez olaydım. Resmen çekiyormuş
@alperuz @Aserat @serhatt

Çok nadiren bu tarz konulara yorum yapıyorum, burada bile kaos çıktı karşıma

Ben de kaçıyorum