Yoo var.Ne gereği var öyle yapmayaDün gece açılan konu ile bugün açılan konuyu birleştirmeye lüzum yok
Yoo var.Ne gereği var öyle yapmayaDün gece açılan konu ile bugün açılan konuyu birleştirmeye lüzum yok
Birinde 'Ayrılıyor mu?' haberi ihtimal üzerine, diğeri netleşmiş haber. Doğal olarak var.Ne gereği var öyle yapmayaDün gece açılan konu ile bugün açılan konuyu birleştirmeye lüzum yok
İki farklı konu niye açıldı, diğer konuyu düzenleseydin ya.@serhatt
Bu aralar telefonumda baya sıkıntı oluyor, detaylı gezinemiyorum artik forumda. Şimdi gördüm diğer konuyu da Yiğit'in mesajından dolayi. Biraz garip olmuş böyleNe gereği var öyle yapmayaDün gece açılan konu ile bugün açılan konuyu birleştirmeye lüzum yok
Önce açılanla birleşmek zorunda, başlık düzenlenince 'şok' olur.Bu aralar telefonumda baya sıkıntı oluyor, detaylı gezinemiyorum artik forumda. Şimdi gördüm diğer konuyu da Yiğit'in mesajından dolayi. Biraz garip olmuş böyleama bu şok haber daha iyi
Sende söylüyorsun işte, iki ayrı başlık, doğal olarak iki ayrı konu olabilirBirinde 'Ayrılıyor mu?' haberi ihtimal üzerine, diğeri netleşmiş haber. Doğal olarak var.
Önce açılanla birleşmek zorunda, başlık düzenlenince 'şok' olur.
Aklın yolu bir
Yani resmen herkes işine geldiği gibi davranıyor. Geçen hafta birkaç mesaj olduğunu söyleyip kendi konunu silmeyip benim konumu sildin. Şimdi de aradan saatler geçmiş ama 24 saat uydurmasını bahane edip konuma müdahale ediyorsun. Buna HAKKIN YOK. YETER ARTIK.Konular birleştirildi. Müsrifliğe lüzum yok.@serhatt
Herkes benimle uğraşıyor ne kadar kıskanılan bir insanım görBu aralar telefonumda baya sıkıntı oluyor, detaylı gezinemiyorum artik forumda. Şimdi gördüm diğer konuyu da Yiğit'in mesajından dolayi. Biraz garip olmuş böyleama bu şok haber daha iyi
Sen görevini keşke kötüye kullanmasan artık.Yoo var.Aradan 24 saat geçmediği için birleştirmek en doğrusu olacak. Her şey için ayrı konu açarsak işimiz var.
Yapılmış zaten
Kişisel bir nedenden değil olması gerektiği için yapıyorum. Birinde ayrılacak mı diyor ardından birkaç saat sonra ayrıldı diye ayrı konu açılıyor. Önceki konuyu güncellemek varken niye ayrı konu açılsın ki? Eskiden yeni güncelleme olduğu zaman aradan çok zaman geçmediyse eski konu güncellenirdi ben de buna göre hareket ediyorum.Yani resmen herkes işine geldiği gibi davranıyor. Geçen hafta birkaç mesaj olduğunu söyleyip kendi konunu silmeyip benim konumu sildin. Şimdi de aradan saatler geçmiş ama 24 saat uydurmasını bahane edip konuma müdahale ediyorsun. Buna HAKKIN YOK. YETER ARTIK.
Kıskanılmak çok kötü bir duygu. BilirimHerkes benimle uğraşıyor ne kadar kıskanılan bir insanım gör
Aklın yolu bir
Ortalığı karıştırdım yine, ben kaçıyorum.Sende söylüyorsun işte, iki ayrı başlık, doğal olarak iki ayrı konu olabilir
Aradan kaç saat geçmiş sabah olmuş, bende gördüm ve açtım aklımın ucundan geçmedi ilk konuyu düzenlemek. Ayrıca artık kesin emin oldum KİŞİSEL HIRSLARINA KURBAN EDİYORSUN ELİNDEKİ YETKİYİ.Kişisel bir nedenden değil olması gerektiği için yapıyorum. Birinde ayrılacak mı diyor ardından birkaç saat sonra ayrıldı diye ayrı konu açılıyor. Önceki konuyu güncellemek varken niye ayrı konu açılsın ki? Eskiden yeni güncelleme olduğu zaman aradan çok zaman geçmediyse eski konu güncellenirdi ben de buna göre hareket ediyorum.
Bana karşı yine çıkardın dikenlerini. Kaç bakalım.Ortalığı karıştırdım yine, ben kaçıyorum.
Kaos demez olaydım ve çekirdekçi adamları getirmez olaydım. Resmen çekiyormuşOrtalığı karıştırdım yine, ben kaçıyorum.
Yöneticiler ya akılları sıra her istediklerini yapacaklarKıskanılmak çok kötü bir duygu. Bilirim
Benim dikenlerim hep üzerimde tatlım zaten, kavgalarda hep yanındayım biliyorsun ki.Bana karşı yine çıkardın dikenlerini. Kaç bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?