- Reaksiyon puanı
- 67,516
- Puanı
- 1,060
Çok iyi diziydi de 5. sezondan sonra saçmaladı bıraktım bende, Kemal falan çıkınca.Bir de 6 yılcık sürdü.
Çok iyi diziydi de 5. sezondan sonra saçmaladı bıraktım bende, Kemal falan çıkınca.Bir de 6 yılcık sürdü.
Hiç izlemedim onu, ah Deniz Yıldızı favorimdi.Çok iyi diziydi de 5. sezondan sonra saçmaladı bıraktım bende, Kemal falan çıkınca.
Bende onu hiç izlemedim.Hiç izlemedim onu, ah Deniz Yıldızı favorimdi.
7 yıl 2 ayBir de 6 yılcık sürdü.
Maşallah sıkı fanısın.7 yıl 2 ay
Bende izliyodum okul çıkısı Kemal ve Bahar Feride ile Cüneyt güzel diziydi vallaMaşallah sıkı fanısın.
Çok güzel diziydi de çok uzun be.Bende onu hiç izlemedim.
Çüş.7 yıl 2 ay
Evet çok severdim Beni Affet’iMaşallah sıkı fanısın.
Son iki sezonu hariç evet.Bende izliyodum okul çıkısı Kemal ve Bahar Feride ile Cüneyt güzel diziydi valla
Dizi şeytanlar ile doluydu yaaEvet çok severdim Beni Affet’i
17 Ekim 2011-28 Aralık 2018
3. Sezon sevgi anne’nin kocası şahin’in zengin karısının ortaya çıkışı falan o srzon süperdi
Bi de 5. Sezonda kader mahirle evlenmişti yıllardır görüşmediği annesi neriman evlerine yerleşmişti kadere eziyet ediyordu hatta hamile kalınca gizlice suyuna zehir koymuştu bebek düşmüştü ((
1012. bölümde bıraktım ben. Unutma Beni daha uzundu.Çok güzel diziydi de çok uzun be.
Çüş.
3. sezon güzeldi evet, Bahar'ın onları otelde basması falan.Evet çok severdim Beni Affet’i
17 Ekim 2011-28 Aralık 2018
3. Sezon sevgi anne’nin kocası şahin’in zengin karısının ortaya çıkışı falan o srzon süperdi
Bi de 5. Sezonda kader mahirle evlenmişti yıllardır görüşmediği annesi neriman evlerine yerleşmişti kadere eziyet ediyordu hatta hamile kalınca gizlice suyuna zehir koymuştu bebek düşmüştü ((
Aman yine iyi dayanmışsın. Unutma Beni orta yaş kitleye daha çok hitap ettiğini düşündüğüm için daha iyi gitmesini normal karşılıyorum.1012. bölümde bıraktım ben. Unutma Beni daha uzundu.
------
3. sezon güzeldi evet, Bahar'ın onları otelde basması falan.
Unutma Beni de 2-3-4-5. sezonlar efsaneydi sonra oyuncuların tümü değişti neredeyse başka bir dizi gibi olmuştu.Aman yine iyi dayanmışsın. Unutma Beni orta yaş kitleye daha çok hitap ettiğini düşündüğüm için daha iyi gitmesini normal karşılıyorum.
Hiç hatırlamıyorum da iyi 5. sezondan sonra dayanabilmiş.Unutma Beni de 2-3-4-5. sezonlar efsaneydi sonra oyuncuların tümü değişti neredeyse başka bir dizi gibi olmuştu.
İzleyicinin alışkanlıkları kolay değişmiyor.Hiç hatırlamıyorum da iyi 5. sezondan sonra dayanabilmiş.
Çok haklısın. Bunu en iyi kendimden biliyorum.İzleyicinin alışkanlıkları kolay değişmiyor.
Bende aynı öyleyim. Takıntı oluyor bir yerden sonra.Çok haklısın. Bunu en iyi kendimden biliyorum.
İzlemeyince içim cidden rahat etmiyor. Bizim Hikaye'nin Savcı Nihal'li bölümlerini bile full izleyen biriyim.Bende aynı öyleyim. Takıntı oluyor bir yerden sonra.
Hahahhaah bende vallahi. O kabus gibi bölümleri bile izledim.İzlemeyince içim cidden rahat etmiyor. Bizim Hikaye'nin Savcı Nihal'li bölümlerini bile full izleyen biriyim.
Yasak Elma 103'den sonra Türk dizi tarihindeki en kötü bölümlerdi ama iyi sahneleri de vardı hakkını yememek lazım.Hahahhaah bende vallahi. O kabus gibi bölümleri bile izledim.