- Reaksiyon puanı
- 67,517
- Puanı
- 1,060
Türk yapımcılar sakız gibi uzatmayı pek sever bilmez misin?Sanki fazla uzadı gibi gerçi reytingleri iyi Atv bitirmek istememiştir
Türk yapımcılar sakız gibi uzatmayı pek sever bilmez misin?Sanki fazla uzadı gibi gerçi reytingleri iyi Atv bitirmek istememiştir
Türk yapımcılar sakız gibi uzatmayı pek sever bilmez misin?
Neyse çok laf edemiyorum, Yasak Elma da devam edecek deniyor.Biliyorum o yüzden diyorum işte
Sindi sineceği kadar, o dizideki oyuncular üstlerine kazınan rollerini unutturamaz artık.Üstüne bile siner.
Ah o genç olanlara çok yazık oldu.Neyse çok laf edemiyorum, Yasak Elma da devam edecek deniyor.
------
Sindi sineceği kadar, o dizideki oyuncular üstlerine kazınan rollerini unutturamaz artık.
Onların hala bir şansları var bence.Ah o genç olanlara çok yazık oldu.
Metin akıllılık edip kurtardı, diğerleri paranın peşinde.Onların hala bir şansları var bence.Yol yakınken kurtulmalılar.
O geri geldi haberin yok mu ?Metin akıllılık edip kurtardı, diğerleri paranın peşinde.
Aa hayır.O geri geldi haberin yok mu ?
Neden çıktı neden geri döndü anlamadım.Aa hayır.Ah Metin bi sana akıllı dedik sen de s..ak çıktın ya.
Parası bitmiştir.Neden çıktı neden geri döndü anlamadım.
Ya da teklif gelmedi.Parası bitmiştir.
O da çok mantıklıymış.Ya da teklif gelmedi.
Bence en olası seçenek bu ama senin dediğin de olabilir.O da çok mantıklıymış.
Kokuşur ayol insan.
Beni Affet'i unutmayın arkadaşlarÜstüne bile siner.
97+300Aslında bundan çok korkuyorum ama bir yerde Kurtlar Vadisi totalde 360 bölüm mü ne sürmüş diyorlardı. Dediğin şimdi mantıklı geldi.
Ama 13-14 sene kazandığı para yetiyordur seninki daha olası bence.Bence en olası seçenek bu ama senin dediğin de olabilir.Sonuçta çok para kazanmıyorlardır bu diziden.
Aman ondan kurtulduk.Beni Affet'i unutmayın arkadaşlar
Oha hatırladığımdan 1 sezon sayısı kadsr fazla. Ben de hiç izlemedim ki bu tarz mayfa dizilerini hiç sevmem.97+300
397 bölüm, ocak 2003-haziran 2016
(1 bölümünü bile izlemedim)
Bizim evin halleri 1705 (Trt, kanal1, atv hepsi dahil)Beni Affet'i unutmayın arkadaşlar
Bir de 6 yılcık sürdü.O sayılmaz, günlük diziydi.@slhttnmtl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?