ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

2dk önce önüme reklam olarak çıktı bende izledim
bende aynı duygular içindeydim

En son iki hafta önce açmıştım kanalı, bu yönden bende sıkıntı yok.
Fragmanı izleyince hiç heyecanlı yönü kalmıyordu, senin iş biraz kötü olmuş.

Bugünkü bölüm baya karışacak..asıl soru şu: Alparslan'ın durumu ne olacak?

Alparslan takır takır saydırdı şimdi de Ünal'a atarlanıyor 😱

Alpaslan'dan beklenmeyecek hareketler bunlar
Ünal'a sağlam şekil koydu ama

Ünal-Hızır savaşını Alparslan başlattı vay be hiç beklemiyordum.

Alparslan cesaret hapı yutmuş. Bir karakter bir bölümde bu kadar değişemez şimdi de Enişte'ye gider yaptı inanamıyorum

AlpAslan 'a helal olsun yemin ederim çakırın yapamadığını yaptı adam masayı vururum dedi ama çakır bilmiyor ki artık oylama yok ünal ne derse o olacak bölüm bitmeden ünal ölecek ya da bütün masa baş kaldıracak ki ünala çakır ölmesin diye

Alpaslan Çakırbeyli: "Biz ailemizin namusuna göz dikildiğinde, ne yapacağımızı başkasına sormayız."

Sevcan Yaşar

1990 İzmir doğumludur.
Sevcan Yaşar boyu 1.78 m.
kilosu 60 kg.
Manken olma hayalinde olan güzel oyuncu 2014 yılı “Miss Model Of Turkey” yarışmasında birinci seçilmiştir.
Hakan Hekimoğlu Model Ajansı’nın güzellerinden biri olan Sevcan Yaşar’ın hedefi ünlü markalardır. Sevcan Yaşar, Çin’in Sencen kentinde düzenlenen 23. Dünya Mankenler Kraliçesi yarışmasında da birinciliği kapmıştır. Güzel oyuncu 2012-2014 yılları arasında yayınlanan Böyle Bitmesin, 2012’de yayınlanan Kayıp Şehir, 2013 yapımı Aramızda Kalsın dizilerinde rol almıştır.

şuana kadar ilk 1 saatlik dilimde hiç kadın sahnesi olmadan sadece aksiyonla geçirdik harika bir bölüm oluyor

Yıl 2004: Abdülhey menemen yapıyor.
Yıl 2015: Abdülhey omlet yapıyor