Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aslı Tandoğan başka bir diziyle anlaştı. Selçuk Yöntem'in menajeri de oyuncusunun şimdilik bir dizide yer almayacağını belirtti. Bunu birleri sallamış.Aslı Tandoğan - çizmeli kedi karakteriyle girecek diziye ispanyol ajanı olacak Alparslan ve nevzat madride gidiyordu sanırım onlara yardım edecek, bide selçuk yöntemde 11. bölümde geliyormuş cemal karakteriyle
https://tr.wikipedia.org/wiki/Eşkıya_Dünyaya_Hükümdar_Olmaz_(dizi)Aslı Tandoğan başka bir diziyle anlaştı. Selçuk Yöntem'in menajeri de oyuncusunun şimdilik bir dizide yer almayacağını belirtti. Bunu birleri sallamış.
Viki'ye istediğini yazabiliyorsun itibar etmemek lazım.https://tr.wikipedia.org/wiki/Eşkıya_Dünyaya_Hükümdar_Olmaz_(dizi)
burada yazuyor bide oyuncuların vikipedia sayfasındada var yalanmı bilmiyorum sallamada olabilir gerçekte fakat bana inandırıcı geldi
sen izleme bu diziyi istemez
sen kılıklı nazlıyı eziyoruz ne güzelsen izleme bu diziyi istemez
inş çıkar diziden hiç sevmiyorum bu kadın yüzünden diziyi izleyen izlemeyen eleştiriyor koz verdik milletin eline hep bu kadın yüzündensen kılıklı nazlıyı eziyoruz ne güzel
ay terbiyeli dizi diyonuz admaın metresi var bir de çocuk yapmış ne terbiyesiinş çıkar diziden hiç sevmiyorum bu kadın yüzünden diziyi izleyen izlemeyen eleştiriyor koz verdik milletin eline hep bu kadın yüzünden
İlyas için İzliyoruzay terbiyeli dizi diyonuz admaın metresi var bir de çocuk yapmış ne terbiyesi
tamam işte bu kadın yüzünden koz verdik millete acilen ölmeli benceay terbiyeli dizi diyonuz admaın metresi var bir de çocuk yapmış ne terbiyesi
tamam işte bu kadın yüzünden koz verdik millete acilen ölmeli bence
kız iğdem sen de ölsenİlyas için İzliyoruz
tövbe estafurullah @vadikızı ne planlıyor öyle 😱😱😱Aslında ben böyle bir hayal kuruyorum.
@Çiğdem- @sürgünüm @Aserat @vadikızı @destere @EFE UYSAL @Castei @Almila Ekli dosyayı görüntüle 47031
adam katliam peşindeAslında ben böyle bir hayal kuruyorum.
@Çiğdem- @sürgünüm @Aserat @vadikızı @destere @EFE UYSAL @Castei @Almila Ekli dosyayı görüntüle 47031
Yakında kavga edecekler sen dur.adam katliam peşinde
ne ka güzelAslında ben böyle bir hayal kuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?