ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

bol aksiyonlu bir bölüm bekliyorum özellikle durgun bölümlerden sonra aksiyonlu bölümler izliyoruz durgun 2.bölümün ardından bol aksiyonlu bir 3.bölüm izlemiştik ayy sonra durgun bir 4.bölümün arkasından bol aksiyonlu 5 ve 6 bölümler gelmişti bu seferde durgun bir 7.bölümden sonra bol aksiyonlu bir 8.bölüm bekliyorum sanki raci bey 1 hafta kadınlara 1 hafta erkeklere hazırlıyor bölümler 1 durgun 1 aksiyonlu gidiyoruz

@sürgünüm yarın ve Perşembe 11 gelir mi?
Perşembe derken Diriliş'ten bahsediyorsun heralde?
Nasip kısmet bu işler hangisi alırsa seviniriz, ben her dizinin yüksek reytingler almasını isterim. Emekçi insanlar bunlar bir şeyler üretiyorlar, bir setten 150 kişi evine ekmek götürüyor. Düşünsene bir dizinin yayından kaldırıldığında 1000 liraya çalışan set işçisinin halini, kolay değil Allah çalışanın yanında olsun.

Amin abi emeklerinin karşılığı bu değil bence +12 hakediyor dizi.

Amin abi emeklerinin karşılığı bu değil bence +12 hakediyor dizi.
5 sene önce yayınlanıyor olsalardı 15 rahat alırlardı. Şimdi rekabette çoğaldı öyle eskisi gibi reyting de yok. Hem bu kadar fazla reytinglere kafa yorma. Senin dizin tutmuş yayından kaldırılma ihtimali yok, daha fazla reyting yapımcının cebine daha fazla para girmesi demek, eğer Mehmet Bozdağ ile bir ortaklığın yoksa tabii.

Aynen de sistem deiştikten sonra reytingler çöktü 11den yüksek yok.

aga bırakın saçma sapan dizileri ve hdp li çakma oyuncuları
perşembe vadi izlenir gerisi tırı vırı

yayından kaldırılınca göreceğim aga seni de
Eğer Diriliş'te Star TV'de yayınlansaydı daha yüksek reytingler alırdı. Devlet kanalında yayınlanmasının dezavantajı var.

Şu hastane sahnesini çok üstünkörü işliyorlar beğenmedim bir Çakır'ın hastaneye yetiştirilme sahnesi değil