ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Ben çok hastaydım ya kendime ancak gelebildim bu akşam son bölümü izleyeceğim Salı sizlerleyim
Geçmiş olsun, iyileştin ya gerisi önemli değil. Dizileri nasılsa izlemek için bolca vaktimiz var, bu hafta olmaz haftaya olur.

benim 1 numaralı adamım abdülhey bu dizide
ilyas antipatik geliyor bana sevmiyorum
Abdulhey dizinin başından itibaren kadroda yer alsaydı İlyas'ın yerinde olurdu bence. Sonradan katılmanın dezavantajını yaşadı ama bu hafta çatışma sahnesinde kendisini gördük bu da iyiye işaret.

Bu arada yukarıdaki resim Derya Çakır'ın ölümünü hatırlatmadı mı?

yok aga hatırlatmadı
valla ben bilmem biraz daha izleyecem abdülhey çakırdan sonra gelen karakter olmazsa bırakırım izlemeyi

yok aga hatırlatmadı
valla ben bilmem biraz daha izleyecem abdülhey çakırdan sonra gelen karakter olmazsa bırakırım izlemeyi
Çakır, Derya'nın başında da böyle bağırıyordu ya.
Abdulhey'in karizması yeter. Ben kendi sesine mesafeliydim ama sen haklı çıktın alıştım artık sesine muhteşem oldu.

Abdulhey'in karizması yeter. Ben kendi sesine mesafeliydim ama sen haklı çıktın alıştım artık sesine muhteşem oldu.
aga bu iş alışkanlık meselesi 10 sene aynı sesi duyup kendi sesini görünce insan garipser aynı şeyi necati abi içinde söylüyorum onun kendi sesi dublajından da iyi bir gün bunu da göreceğiz İnşallah

aga bu iş alışkanlık meselesi 10 sene aynı sesi duyup kendi sesini görünce insan garipser aynı şeyi necati abi içinde söylüyorum onun kendi sesi dublajından da iyi bir gün bunu da göreceğiz İnşallah

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
8. Bölüm Özeti:

İlyas’ın peşini bir türlü bırakmayan ölüm bu kez çok yaklaşmıştır. Aileden birini daha kaybetmek Çakırbeyli ailesi için dayanılmaz bir düşüncedir. En çok da Hızır’ı etkiler yaşanan kötü olay. Kardeşini koruyamamış olmak onu derinden yaralar. İçindeki intikam ateşi kardeşine dokunan herkesi yakacaktır. Tüm bunlar yaşanırken gözü kara Çakırbeylilerin bir ferdi daha gösterir kendini er meydanında. Bu kişi pis işlere asla bulaşmayıp ailenin yüz akı olması beklenen Alparslan’dır. Amcalarının yerine ölüm masasına bu kez Alpaslan oturmaktadır.

Set resimleri.

@china_shangai @turkuazz @Almila @takas @ABAY_06 @Castei @apoyta @legolas9900

Merakla bekliyoruz
bu hafta dananın kuyruğu kopar 😉 özellikle bu bölümde gerçek Çakır'ı göreceğiz 😉 herkese racon gider yapacaktır . Çok güzel bir bölüm daha bizleri bekliyor .

çok iyi bir bölüm bekliyoruz...yine haftaya damgasını vurur bu bölüm...

="ayrıca bence ilyas yaşayacaktır...tabi birkaç bölüm onu öldü gösterecekler...ama çakır bir plan dahilinde onu bir yere kaçırtıp durumu bu şekil sürdürücek bir müddet..yani benim fikrim ilyas yaşayacaktır..tabi bu bir tahmin):"]