Ben çok hastaydım ya kendime ancak gelebildim bu akşam son bölümü izleyeceğim Salı sizlerleyim@Almila da izliyordu, iki sohbet ederiz diyordum ortadan kaybolmuş.
Biz ABC grubunda Diriliş'i geçeriz.
Ben çok hastaydım ya kendime ancak gelebildim bu akşam son bölümü izleyeceğim Salı sizlerleyim@Almila da izliyordu, iki sohbet ederiz diyordum ortadan kaybolmuş.
Biz ABC grubunda Diriliş'i geçeriz.
Geçmiş olsun, iyileştin ya gerisi önemli değil. Dizileri nasılsa izlemek için bolca vaktimiz var, bu hafta olmaz haftaya olur.Ben çok hastaydım ya kendime ancak gelebildim bu akşam son bölümü izleyeceğim Salı sizlerleyim
Çok teşekkür ederim. Çok kötü bir grip bu ya hiç böyle olmamıştımGeçmiş olsun, iyileştin ya gerisi önemli değil. Dizileri nasılsa izlemek için bolca vaktimiz var, bu hafta olmaz haftaya olur.
İyi yakalamışsın, ben Çakır'a konsantre olmuşum. Geçen hafta sıkıcıydı umarım bu hafta hakkını verirler.abdülheyde önde
benim 1 numaralı adamım abdülhey bu dizideİyi yakalamışsın, ben Çakır'a konsantre olmuşum. Geçen hafta sıkıcıydı umarım bu hafta hakkını verirler.
Abdulhey dizinin başından itibaren kadroda yer alsaydı İlyas'ın yerinde olurdu bence. Sonradan katılmanın dezavantajını yaşadı ama bu hafta çatışma sahnesinde kendisini gördük bu da iyiye işaret.benim 1 numaralı adamım abdülhey bu dizide
ilyas antipatik geliyor bana sevmiyorum
yok aga hatırlatmadıAbdulhey dizinin başından itibaren kadroda yer alsaydı İlyas'ın yerinde olurdu bence. Sonradan katılmanın dezavantajını yaşadı ama bu hafta çatışma sahnesinde kendisini gördük bu da iyiye işaret.
Bu arada yukarıdaki resim Derya Çakır'ın ölümünü hatırlatmadı mı?
Çakır, Derya'nın başında da böyle bağırıyordu ya.yok aga hatırlatmadıvalla ben bilmem biraz daha izleyecem abdülhey çakırdan sonra gelen karakter olmazsa bırakırım izlemeyi
aga bu iş alışkanlık meselesi 10 sene aynı sesi duyup kendi sesini görünce insan garipser aynı şeyi necati abi içinde söylüyorum onun kendi sesi dublajından da iyi bir gün bunu da göreceğiz İnşallahÇakır, Derya'nın başında da böyle bağırıyordu ya.Abdulhey'in karizması yeter. Ben kendi sesine mesafeliydim ama sen haklı çıktın alıştım artık sesine muhteşem oldu.
aga bu iş alışkanlık meselesi 10 sene aynı sesi duyup kendi sesini görünce insan garipser aynı şeyi necati abi içinde söylüyorum onun kendi sesi dublajından da iyi bir gün bunu da göreceğiz İnşallahÇakır, Derya'nın başında da böyle bağırıyordu ya.Abdulhey'in karizması yeter. Ben kendi sesine mesafeliydim ama sen haklı çıktın alıştım artık sesine muhteşem oldu.
aaa abişkomuda ekleyelim @china_shangai
Kadir, unutmuşturum başka ne olacak ki.Bizi niye etiketlemiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?