ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

İlk defa gördüm. Askerdeydim o zamanlar.

Aaa o zaman 6-7 yaşlarında olmama rağmen ben bile hatırlıyorum şaşırdım
Gerçi çok fazla sürmemişti yayından kaldırılmıştı ama sağlam kadrosu vardı .
13 bölüm falan sürmüştü galiba ama oktayın parladığı dizi gibi birşey sonra vadiye geçiş yapmıştı zaten iyice yıldızı parlamıştı

13 bölüm falan sürmüştü galiba ama oktayın parladığı dizi gibi birşey sonra vadiye geçiş yapmıştı zaten iyice yıldızı parlamıştı
Yavuz Bingöl de oradan sonra Zerda'da oynadı garibim hatırladığım kadarıyla şahanem şahanem diye dolanıyordu kimse de yüzüne bakmıyordu, Oktay Kaynarca da doğulu birini canlandırıyordu
O zamanlar bayağı oyuncu sıfırdan ünlü oldu da şimdi pek fazla kimse kalmadı o kuşaktan

tabi oktay bayanlar baylar ayesinde gelmedi vadiye oktayıda osman sınav keşfetti
deli yürek filminde oynatmıştı oktayı sonra vadidede önemli rodle değerlendirdi şuan vadi oyuncuları nasıl eşkiyaa toplandıysa deli yürek oyuncularıda vadide toplanmıştı vadinin başrollerini kemik kitlesini hep deli yürek oyuncuları oluşturmuştu işte ömer baba, çakır, memati, aslan akbey, mehmet karahanlı gibi ve 3-4 oyuncu daha vardı deli yürek kurtlar vadisi osman sınav çok önemli 2 dizi kazandırdı türkiyeye daha iyiisinide yaparsa yine osman sınav yapar başkası değil

Son 1 Gün kaldı hadi bakalım

Bu bölüm baya bir konuşulacak bir bölüme benziyor heyecanla bekliyoruz

Maç yok bu akşam dizinin keyfini çıkaralım.

Bugün ki bölüm bayağı bir heyecanlı
merakla takipteyiz

Vay abim seninle dizi izlemek bizim için bir şeref. Çocuklardan fırsat bulup 2 yorum yapabilirsen seviniriz.
estağfurallah ne demek eğer müsait olursam sizinleyim inşaallah
)) ayrıca o güzel sözlerin için çok sağol bilmukabele
kalp kalbe karşıdır kardeşim

Yeni bölüm başlasa da izlesek acayip sabırsızlanıyorum bu bölüm için