İlyas acayip karizma ya o giydigi kiyafetlerdr yakismisÇAKIRBEYLİ Ailesi.
Çelik yelek giymiştir ölmez o. Karadeniz'e gelirse görmeye gidersin kız.öldümü kaldımı belli değil zaten
şu 7 bölümden en çok ilgi gören yorum alan fragmanımız 7.bölüm fragmanı oldu millet hep ilyas ölürse izlemem diye akın etmiş fragmana son bölümde ilk 5 bölüme oranla daha ilgi görmüştü zaten oyutubede kısaca bu bölüm rekor reytingler gelicek gibi görünüyorÇelik yelek giymiştir ölmez o. Karadeniz'e gelirse görmeye gidersin kız.
@destere izliyormu bakalım bir soralım. Nazlı var desem izler heralde.şu 7 bölümden en çok ilgi gören yorum alan fragmanımız 7.bölüm fragmanı oldu millet hep ilyas ölürse izlemem diye akın etmiş fragmana son bölümde ilk 5 bölüme oranla daha ilgi görmüştü zaten oyutubede kısaca bu bölüm rekor reytingler gelicek gibi görünüyor
destereye 600 küsür bildirim gitmiş boşuna eitketleme zor görür@destere izliyormu bakalım bir soralım. Nazlı var desem izler heralde.
Gecen bolumu seyredemeyenler veya seyretmek isteyenler su an Atv de tekrari var seyredebilirsiniz
Maçdan dolayı kaçırdığım sahneler oldu şimdi ben de izliyorum.@sürgünüm abi tekrarı var izliyorum Oktay Kaynarca müthiş oynuyor.
Bölüm baya güzel.Maçdan dolayı kaçırdığım sahneler oldu şimdi ben de izliyorum.
Alparslan çok yakışıklı ekranlar yeni bir jön kazanabilir.Dizide Şahin Ağa ve İlyas karakterleri cuk oturmuş, Alparslan'da yakın zamanda belirginleşmeye başlar. Onun dışında Çakır'ın tavırlarını 1-2 bölümdür ben de beğenmiyorum.
Alparslan nereye yakisikli ya İlyas bine carpar yuze bolerAlparslan çok yakışıklı ekranlar yeni bir jön kazanabilir.
Fatih Harbiye'deyken biraz sönük kalıyordu ama bıyıksız daha yakışıklı duruyor aman @Çiğdem- kaptırmasınAlparslan çok yakışıklı ekranlar yeni bir jön kazanabilir.
İlyas karizma bence.Alparslan nereye yakisikli ya İlyas bine carpar yuze boler
Evet, bıyıksız hali daha iyi.Fatih Harbiye'deyken biraz sönük kalıyordu ama bıyıksız daha yakışıklı duruyor aman @Çiğdem- kaptırmasın
oktay bey 4-4lük bir oyuncu mimik ses herşey var adamda komediye kadar hertürlü rolude oynamış bir çok karakterin altından kalkmış bir oyuncu bayanlar baylar dizisinden beridir takip ediyorum oktay beyi@sürgünüm abi tekrarı var izliyorum Oktay Kaynarca müthiş oynuyor.
Bayanlar baylar hangisi?oktay bey 4-4lük bir oyuncu mimik ses herşey var adamda komediye kadar hertürlü rolude oynamış bir çok karakterin altından kalkmış bir oyuncu bayanlar baylar dizisinden beridir takip ediyorum oktay beyi
2002 yılında yayınlanmıştı oktay o diziden çocukluk aşkım gibi birşeydi ben vadide evmedim yanı oktay beyi vadi tanıtımında oktay beyi gördüğüm için takip etmiştim diziyiBayanlar baylar hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?