ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Çelik yelek giymiştir ölmez o. Karadeniz'e gelirse görmeye gidersin kız.
şu 7 bölümden en çok ilgi gören yorum alan fragmanımız 7.bölüm fragmanı oldu millet hep ilyas ölürse izlemem diye akın etmiş fragmana son bölümde ilk 5 bölüme oranla daha ilgi görmüştü zaten oyutubede kısaca bu bölüm rekor reytingler gelicek gibi görünüyor

@destere izliyormu bakalım bir soralım. Nazlı var desem izler heralde.

Dizide Şahin Ağa ve İlyas karakterleri cuk oturmuş, Alparslan'da yakın zamanda belirginleşmeye başlar. Onun dışında Çakır'ın tavırlarını 1-2 bölümdür ben de beğenmiyorum.

Dizide Şahin Ağa ve İlyas karakterleri cuk oturmuş, Alparslan'da yakın zamanda belirginleşmeye başlar. Onun dışında Çakır'ın tavırlarını 1-2 bölümdür ben de beğenmiyorum.
Alparslan çok yakışıklı ekranlar yeni bir jön kazanabilir.

oktay bey 4-4lük bir oyuncu mimik ses herşey var adamda komediye kadar hertürlü rolude oynamış bir çok karakterin altından kalkmış bir oyuncu bayanlar baylar dizisinden beridir takip ediyorum oktay beyi
Bayanlar baylar hangisi?

Bayanlar baylar hangisi?
2002 yılında yayınlanmıştı oktay o diziden çocukluk aşkım gibi birşeydi ben vadide evmedim yanı oktay beyi vadi tanıtımında oktay beyi gördüğüm için takip etmiştim diziyi

çok sıcak bir komedi dizisiydi aşkın nur yengi, yavuz bingöl, hande ataizi falanda vardı🙂