- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
Sürekli kıskançlık yapıyor özellikle Müjde Uzman'a.fark-ı deniz çakırla müjde uzman kız @Çiğdem- sen nasıl izliyon diziyi hayret
Sürekli kıskançlık yapıyor özellikle Müjde Uzman'a.fark-ı deniz çakırla müjde uzman kız @Çiğdem- sen nasıl izliyon diziyi hayret
hadi engin-kıvanç falan olsa neyse de oktay kaynarca parlak da değil kime göz koydu yine de böyle konuşuyorSürekli kıskançlık yapıyor özellikle Müjde Uzman'a.Hemcinslerine bu kadar düşmanlık yapan bir insan olamaz, kadın sahneleri görmek istemiyorum diyor.
Oktay kel işte, kadınların kel erkekleri seksi bulduğu bir gerçek. En son İlyas'ım İlyas'ım diyordu bahtına artık.hadi engin-kıvanç falan olsa neyse de oktay kaynarca parlak da değil kime göz koydu yine de böyle konuşuyor
çakırın kardeşi mi ilyasOktay kel işte, kadınların kel erkekleri seksi bulduğu bir gerçek. En son İlyas'ım İlyas'ım diyordu bahtına artık.
Abi-kardeş gibiler.çakırın kardeşi mi ilyas
@Çiğdem- son zamanlarda düzelmişti 40 lık kenan 37 lik jensen falan diyordu yine vites küçültmüş biraz yaşına uygun isimler seçsinAbi-kardeş gibiler.İkisine birden aşıksa enseste mi girer?
Ardanin filmini yapiyorlardi ya ondan gelmiştir. Ben Ardanin instagramda ki fotosunu da reklam amacli oldugunu dusunuyorum
Arda, Bahadır ve Raci ile yakın arkadaş reklama ihtiyacı mı var adam Barcelona'nın topçusu.Ardanin filmini yapiyorlardi ya ondan gelmiştir. Ben Ardanin instagramda ki fotosunu da reklam amacli oldugunu dusunuyorum
Yok sen beni yanlis anladin Ardanin degil Cakirin reklamini yapti diyorum ama olmayabilir deArda, Bahadır ve Raci ile yakın arkadaş reklama ihtiyacı mı var adam Barcelona'nın topçusu.
Sürekli kıskançlık yapıyor özellikle Müjde Uzman'a.Hemcinslerine bu kadar düşmanlık yapan bir insan olamaz, kadın sahneleri görmek istemiyorum diyor.
hayırr ben hemcinslerime düşman değilim ünlü hemcinslerime düşmanımçakırın kardeşi mi ilyas
Hacı, ne kadar reklamını yaparsan yap. (Kurt Seyit ve Şura) senaryo olmadıktan sonra millete en fazla 1-2 bölüm izletebilirsin sonra dönüp kimse yüzüne bakmaz.Yok sen beni yanlis anladin Ardanin degil Cakirin reklamini yapti diyorum ama olmayabilir de
Aa 😱
sen de kokuşmuşsun
sen de kokuşmuşsunevde kalmktan naftalin kokmuşsun
hayır tabisi de pis orada seni kastettimSen de derken ? Yani dizinin kokuşmuş olduğunu kabul ediyon
cüneyt asan yazıcak meryemin dizisini ama raci şaşmazı bir kenara bırakalım vadinin en iyi 2 senaristi bahadır ve cüneyt yanı bahadır eşkiyada ama cüneyt meryemin dizisine karar vermiş oda çok başarılı bir senaristtirAa 😱
Bahadırın geçmisinde bu dizi de yazıyordu da ondan acaba mı diye sordum
Peki iyi mi o senaristler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?