ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Sürekli kıskançlık yapıyor özellikle Müjde Uzman'a.
Hemcinslerine bu kadar düşmanlık yapan bir insan olamaz, kadın sahneleri görmek istemiyorum diyor.
hadi engin-kıvanç falan olsa neyse de oktay kaynarca parlak da değil kime göz koydu yine de böyle konuşuyor

hadi engin-kıvanç falan olsa neyse de oktay kaynarca parlak da değil kime göz koydu yine de böyle konuşuyor
Oktay kel işte, kadınların kel erkekleri seksi bulduğu bir gerçek. En son İlyas'ım İlyas'ım diyordu bahtına artık.

Sürekli kıskançlık yapıyor özellikle Müjde Uzman'a.
Hemcinslerine bu kadar düşmanlık yapan bir insan olamaz, kadın sahneleri görmek istemiyorum diyor.
çakırın kardeşi mi ilyas
hayırr ben hemcinslerime düşman değilim ünlü hemcinslerime düşmanım

ilyas bence çok iyi bir karakter tam vadilik vlla raci bey işini biliyor

ayy sizde maşallah yanı söz konusu benim dedikodum olunca çok iyi anlaşmaya baslıyorsunuz

Dün aksam Abdulheye iyi senaryo yazdilar be
Bolumun basinda Unalin ismi gecti ipucu olarak sonra disarida atismalari falan hepsi ipucuymus ama biz farketmemisiz bolumu izledikten sonra anladim

Yok sen beni yanlis anladin Ardanin degil Cakirin reklamini yapti diyorum ama olmayabilir de
Hacı, ne kadar reklamını yaparsan yap. (Kurt Seyit ve Şura) senaryo olmadıktan sonra millete en fazla 1-2 bölüm izletebilirsin sonra dönüp kimse yüzüne bakmaz.

Lo @Çiğdem- bu dizinin senaristleri yazcak galiba meryemin dizisini.İzleyecekmisin

Aa 😱

Bahadırın geçmisinde bu dizi de yazıyordu da ondan acaba mı diye sordum

Peki iyi mi o senaristler
cüneyt asan yazıcak meryemin dizisini ama raci şaşmazı bir kenara bırakalım vadinin en iyi 2 senaristi bahadır ve cüneyt yanı bahadır eşkiyada ama cüneyt meryemin dizisine karar vermiş oda çok başarılı bir senaristtir