ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

7 reyting alır mı bilemiyorum. Çünkü tv'de Galatasaray maçları en yüksek reytingi alıyor. Yani Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarından çok izleniyor.

Dizi özetsiz başladı 7 almasa bile 6 civarı alır bence, maç fazla etkilemedi süreyi
7 reyting alır mı bilemiyorum. Çünkü tv'de Galatasaray maçları en yüksek reytingi alıyor. Yani Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarından çok izleniyor.
maç 10 reyting alıcaktır eşkiya da 7 alıcaktır en çok izlnen dizi biz olcuaz bence 7 reytingle maç zaten 10 civarı alır o bizim rakibimiz sayılmaz

Wikipedia'ya göre söylemiyordursun umarım. Gelse var ya 10 numara 5 yıldız olur. Kadroya böyle takviyelere ihtiyaç var.
Wikiyi dikkate alsak ohoo Vadiye de Erkan Can geliyor oraya göre
Önce Kenan Çoban girecek de Dadaylı daha sonra dahil olacak 6-7. bölüm gibi

Diziye kısa zaman içinde ısındım
ikinci bölümde senaryo hızlanmaya başladı. Fragmanda çok iyi haftaya daha iyi bir bölüm bekliyorum.

'Ben Denizde Bir Gemi' şarkısı Cengiz Özkan varken başkasından dinlemek olmadı.

çok izleyemedim ama 2.bölüm fıs geldi bana

Dizi başladığında denk geldim bugün yeni bölüme de biraz baktım fena değil bence reytingi zaten Çakır'dan alıyor.
Düzenli izleyemesem de takip ederim.

@Maskeli Fedai Kurtlar Vadisi olmadı ama buna kısmetmiş.

maç başlayana kadar diziyi izledim..maç günü dolayısıyla sanırım yaptılar bunu reklam olmadı fazla..diziye gelecek olursak fena bölüm değildi durumlar baya karışık..maçtan dolayı dizinin kalan az bir bölümüne bakamadım..onuda baktıktan sonra yorumlarım.

Şimdi tekrarı var ben de maçtan dolayı izleyemediğim kısımları izliyorum.

mesai kaldığımdan ilk 1 saati izleyemedim sonra maça kadar izledim
notunu verdim dizinin olmamış
salı günü tv izlediğimde açıp izlerim yine ama kaçırdığımda netten açıp izlemem beklentilerin çok altında

Karadeniz müziklerinin insanın içini ısıtan bir yönü var hal böyle olunca bu güzel müziklerden faydalanıyoruz.

ayoll sosyal medyada vadiciler sırf eşkiya tutmadı demek için karalayıp duruyorlar hatta diziyi bil sırf kötülemek için izliyorlar tutmadı yankısı olusturmak için büyük çabaları var onlara inat dizi süper gidiyor bence raci bey çok akıllıca bir senaryo olusturmus kadın ve erkek kitleyi ikiye bölmüş bölümün 1 saatini kadınlara 1 saatini erkekelre ayırmıs yanı aynı bölümden hem kadınlar hem erkekler yararlanıyorlar 2 farklı dizi gibi düşün tek diziye birleştirmişler
ayrıca raci bey bilmiyormu silahlı senaryo yazmaı bu ülkede en iyi bilen kendisi ama öyl senaryoda olsaydı 4-5 bölüme bu dizi biterdi bu sistemde tutması imkansızdı kuzey rüzgarı gibi yazık olurdu diziye ama şimdi 2-3 yıl en azından sıkıntı çekmeyiz çok akıllıca yazılıyor senaryo
@china_shangai @Billy Kane @Castei @sürgünüm @EFE UYSAL @ÇaKıR10

Aynen öyle ama tuttu dizi haftaya 8 reyting.