Polat Şaşmaz
Favori Üye
Konuyu bu hafta ucurduk 7 sayfayı gördük![]()
Eyvallahsayendehaftaya 10'u görmemiz gerek
![]()
EyvallahYgs calisma haftalari bitti benimde konu ucurma devrim yeniden basladi. Haftaya 10 sayfayi da buluruz bolum iyi olursa
![]()
Malesef. 2 sene kaybim oldu o kayip olmasa belki de simdi unite son sinifi okuyordumilk senen mi ?
o nasıl oluyor benden 2-3 yaş küçüksün en fazla 2.sınıfta olurdun agaMalesef. 2 sene kaybim oldu o kayip olmasa belki de simdi unite son sinifi okuyordum![]()
Bende onu diyorum iste belki de 2 senelik kazanmis su an son senemi okuyordumo nasıl oluyor benden 2-3 yaş küçüksün en fazla 2.sınıfta olurdun aga![]()
Çd yine formdasın hacıBende onu diyorum iste belki de 2 senelik kazanmis su an son senemi okuyordum![]()
Üniversite islerinden pek anlamadigim icin pot kirmisim demek ki pardonÇd yine formdasın hacı![]()
Sen 95'li misin hacıÜniversite islerinden pek anlamadigim icin pot kirmisim demek ki pardon![]()
Şubat 96lıyım profilimden bakabilirdinSen 95'li misin hacı.Ben seni 97'li biliyordum
![]()
Kaç senedir tanıyorum 97'li diye aklımda kalmış hacıŞubat 96lıyım profilimden bakabilirdin![]()
şubatın kaçıŞubat 96lıyım profilimden bakabilirdin![]()