Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. Bölüm Fragmanı

aa evet izledim ünal beyle birlikte hızırda birisini gömüyor bence onunda yakını ölmüş fragmana alpaslan oalrak bu kişiyi algılatmaya çalısıyorlar ama bence ölen nazlı hatta eminim ayy sonunda şu kadınlardan kurtuluyoruz ayol ünal beyin kızı ve nazlı gitti sırada ilyasın sevgilisi var :A:A:A
Müjde Uzman (Nazlı) hemen ölmez ya onu nerden çıkardın?

Müjde Uzman (Nazlı) hemen ölmez ya onu nerden çıkardın?
aaa son sahne bir mesaj bence meryemin hızırın çocuğuyla gösterdiler fragmanda nazlı için bir sıkıntı oldu diyor doğumdan sonra ölücek büyük ihtimalle rolude bitti bence bebeği meryemler bakıcak nazlıya kesin gözüyle bakıyorum ben :A:A:A

aaa son sahne bir mesaj bence meryemin hızırın çocuğuyla gösterdiler fragmanda nazlı için bir sıkıntı oldu diyor doğumdan sonra ölücek büyük ihtimalle rolude bitti bence bebeği meryemler bakıcak nazlıya kesin gözüyle bakıyorum ben :A:A:A
Nazlı'nın çocuğuna baştan beri ben de Meryem'in bakacağını söylüyorum ama rolünün azltılarak sezon sonunu göreceğini düşünüyorum. Hemen pat diye de önemli bir roldeki oyuncu diziden çıkarılır mı? Gerçi bu senaristler zamanında 10'larca kişiyi öldürdü, belli de olma diyerek bir açık kapı bırakıyorum. :)

Nazlı'nın çocuğuna baştan beri ben de Meryem'in bakacağını söylüyorum ama rolünün azltılarak sezon sonunu göreceğini düşünüyorum. Hemen pat diye de önemli bir roldeki oyuncu diziden çıkarılır mı? Gerçi bu senaristler zamanında 10'larca kişiyi öldürdü, belli de olma diyerek bir açık kapı bırakıyorum. :)
ne önemli rolu ayoll diziinn vites yükseltememesinin ve izlemeyenlere koz verdiğim tek nokta nazlı raci beyler biz kadınlar için vermiş o senaryoyu ama biz kadınlarında istediği yok nazlıyı nerde yorum görsem erkeklere kadınlarda nazlı gebersin diyor şu noktada ölürse bu diziyi daha kimse tutamaz bence ve milletin laf edeceği bir kozda artık kalmaz diziye:F

Fragman bazan yanıltıcı oluyor.benim düşüncem Alparslan öldü gibi gösteriliyor ama Alparslan ölmeyecek..bunuda şu şekilde düşünüyorum çünkü Sibirya'lı hızırla değil ünalla gerginlik yaşadı..hızırlada yaşadı aslında ama ünal ile yaşadığı gerginlikte hatırlarsanız bu şahsi mesele olmuştur dedi..yani orada her ne kadar Hızır ile gerginlik yaşamış olsada bence Alparslan'a karışmayacaktır.