Dizinin bu zamana kadar yayınlanan en güzel fragmanı olabilir. Haftaya çok heyecanlı olacak Alpaslan ölmez İnşallah.
Oha ne fragmana gel. O mezardaki kim ? Al sana haftanin sorusu
Yapma bunu Seviyodum o kızı daMerakını gidereyim Özlem
Özlem babasından gerçekleri duyunca Alpaslan'ın koynuna atlıyor, 2 sevgili normal şeyler bunlar.
- Nazlı ölmez, en azından sezon finaline kadar yaşar.Fragmandan sonra ki sorular...
- Nazlı öldü mü?
- Özlem öldü?
- Alparslan öldü mü?
- Özer Hızır'a ne yapacak?
- Ünal Sibiryalı'ya ne yapacak?
Sali gunu iyi saglam durun kralice tahtini almaya geliyiBaya baya hareketli bir bölüm gelecek bu hafta, belki dizinin şimdiye kadar ki en iyi bölümü olabilir Fragmana göre baya soru işaretleri var bakalım Salı'yı bekliyoruz...
Sali gunu iyi saglam durun kralice tahtini almaya geliyi
Sali gunu iyi saglam durun kralice tahtini almaya geliyi
vadi ve kösem yetere geçiliyorsa her şey mümkünMurat Yıldırım'a üzülüyorum sadece umut dünyası
Eşkıyam'ı tahttan kimse indiremez şuan imkansız diyorum bu kadarda eminim
Gelelim 4 Gün sonra'ya
Özlem ölecek .
Alparslan'dan hesap sorulacak .
Hızırla Ünal Birleşip Sibiryalıya çökecek ama başarılı olamayacaklar çünkü devletleri çökertmek zordur sibiryalı saldırcak hızır saldırcak 3-4 bölüm Aksiyona doyacağız yani
bu durumda bence alparslan'da biraz geriye çekilir ve tekrardan İlyası ön planda görürüz umarım .
vadi ve kösem yetere geçiliyorsa her şey mümkün
aa evet izledim ünal beyle birlikte hızırda birisini gömüyor bence onunda yakını ölmüş fragmana alpaslan oalrak bu kişiyi algılatmaya çalısıyorlar ama bence ölen nazlı hatta eminim ayy sonunda şu kadınlardan kurtuluyoruz ayol ünal beyin kızı ve nazlı gitti sırada ilyasın sevgilisi varÇirkin fragmanı izledin mi sen? @Çiğdem-