HeisenBerg
Favori Üye
Birebir aynı hikaye olmak zorunda değil.liseden beri aşık olduğun kardeşinin arkadaşı varmı ?
o zaman rachel'ı unutBirebir aynı hikaye olmak zorunda değil.
O kısmı doğru olsun mümkünse.o zaman rachel'ı unut
o zaman umarım bebek kısmıda doğru olur 2 anneli bi çocuğu ne de güzel büyütürsünüz türkiye şartlartındaO kısmı doğru olsun mümkünse.
Anneleri büyütür bir şey olmaz.o zaman umarım bebek kısmıda doğru olur 2 anneli bi çocuğu ne de güzel büyütürsünüz türkiye şartlartında
edit: hala 2. sezondayım
al işte erkek değilmi çocuk umrunda değil nasıl bir psikolojisi olur nasıl yetişir hiç evlat sevgisi olmuyor sizlerde ahh ahhAnneleri büyütür bir şey olmaz.
Sen öyle bir söyledin ki kurtulmak gereken bir şey gibi. Yoksa Rachel ile bakarız ne olacak.al işte erkek değilmi çocuk umrunda değil nasıl bir psikolojisi olur nasıl yetişir hiç evlat sevgisi olmuyor sizlerde ahh ahh
Oyunu doğru kullanmışsın. İlk cinsiyet senin cinseyetin.Parantez içi cinsiyet sevgilinin seni kimle aldatmasını istediğinBen oy kullanacağım şeyi anlamadım. Erkek (Kadın) dedim. Galiba parantez içi cinsiyetimizi gösteriyormuş. Lütfen oyum Kadın (Erkek) olarak değişsin. @darksaal
Oh Sağol.Oyunu doğru kullanmışsın. İlk cinsiyet senin cinseyetin.Parantez içi cinsiyet sevgilinin seni kimle aldatmasını istediğin
Gerek kalmadıBen oy kullanacağım şeyi anlamadım. Erkek (Kadın) dedim. Galiba parantez içi cinsiyetimizi gösteriyormuş. Lütfen oyum Kadın (Erkek) olarak değişsin. @darksaal
Ben yanlış kullanmışım o zaman.Oyunu doğru kullanmışsın. İlk cinsiyet senin cinseyetin.Parantez içi cinsiyet sevgilinin seni kimle aldatmasını istediğin
Bak bu konuda işine yarar bi açık daha Böylesi konular için 2 anket açabilelimBen yanlış kullanmışım o zaman.
@primavera zaten yanında gördüğü erkeğede aynı muameleyi yapıyorAhaha primavera Erkeğe oy vermiş
RüzgarGülü Ozan ve Aykut Bizimle değilsiniz
Bir tane de Zeki Müren'in bizi görüp görmeyeceği ile ilgili anket açarız üçüncü olarak.Bak bu konuda işine yarar bi açık daha Böylesi konular için 2 anket açabilelim
Erkekler oy kullansın
Kadın
Erkek
Kadınlar oy kullansın
Erkek
Kadın
Acaba OzaN olmaz mı dedi anketini de 4.olarak ekleyelimBir tane de Zeki Müren'in bizi görüp görmeyeceği ile ilgili anket açarız üçüncü olarak.
Ben evet diyorum.Acaba OzaN olmaz mı dedi anketini de 4.olarak ekleyelim
Yanlış kullanmış oldumOyunu doğru kullanmışsın. İlk cinsiyet senin cinseyetin.Parantez içi cinsiyet sevgilinin seni kimle aldatmasını istediğin
Yanlış kullanmış oldum
Ben evet diyorum.
Ne fark eder ki ?
Sen demesen çaktırmayacaktım 😡Ahaha primavera Erkeğe oy vermiş
RüzgarGülü Ozan ve Aykut Bizimle değilsiniz