Eşiniz Ölse Yeniden Evlenebilir misiniz?

Eşiniz Ölseydi?

• Evlenirdim

Oy: 6 31.6%
  • Evlenmezdim

Oy: 13 68.4%

• Kullanılan toplam oy
    19
Forumu ayakta tutan isimdim zamanında birkaç taklidim çıktı ama yayından kaldırıldı onlar asıllarını yaşattılar

tabiki yenisini buluruz

giderken banamı sordu ?

yalnızlık Allaha mahsus, gelsin yenisi
@harunn60 görse kıskanırdı

------

Forumu ayakta tutan isimdim zamanında birkaç taklidim çıktı ama yayından kaldırıldı onlar asıllarını yaşattılar
Senin ayakların kemikten ibaret be sıska şey forumu nasıl ayakta tutacaktın😱 @Dosi @dreamy @Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai @serhatt

Maalesef böyle biri daha yok demi

Reactions: Tolstoyevski
Bu konuyu görünce bizim eski mahalledeki komşumuz eşi vefat edince çok üzülmüştü, bizde yıkıldı adam diye düşünmüştük. Ancak kendisi eşinin vefatının üzerinden 3 ay bile geçmeden yeniden evlenmişti. Konuyu okuyunca aklıma o geldi bir an

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam and Dosi
Erkekler kadınlara oranla bu durumlara evliliği dah fazla tercih ediyorlar.
3 ay çok kısaymış. Bu anı bekler gibi

Reactions: Cervantes
Erkekler kadınlara oranla bu durumlara evliliği dah fazla tercih ediyorlar.
3 ay çok kısaymış. Bu anı bekler gibi
Aynen biz de çok şaşırdık, bir yandan üzülür gibi yaparken, bir yandan da kendine yeni eş adayı aramaya başlamış bile

Reactions: Dosi
Evlenmezdim ama hayatıma bir sürü kişi girerdi

O zaman ki hayatıma bağlı ama gerçekten aşık olarak evlendiysem veya evlendiğim kişiye aşık olursam bir daha evlenmemeye çalışırım.

Açıkçası önce ilkini bulalımda 🤪 🤪

Şaka bir yana... Bu durum yaşandıktan sonra zamanın belli edeceği birşey..

Artık ; Kadın yada Erkek daha çok tercih ediyor diye birşeyde yok gibi ama Erkekler daha çabuk evleniyor .

Kadınlar kendi ayaklarının üstünde durup,yaşam mücadelesine kapılıp,gidip dul kalmayı tercih edebiliyor.

Reactions: Angelica