Forumu ayakta tutan isimdim zamanında birkaç taklidim çıktı ama yayından kaldırıldı onlar asıllarını yaşattılar
@harunn60 görse kıskanırdıtabiki yenisini buluruz
giderken banamı sordu ?
yalnızlık Allaha mahsus, gelsin yenisi
Senin ayakların kemikten ibaret be sıska şey forumu nasıl ayakta tutacaktın😱 @Dosi @dreamy @Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai @serhattForumu ayakta tutan isimdim zamanında birkaç taklidim çıktı ama yayından kaldırıldı onlar asıllarını yaşattılar
Maalesef böyle biri daha yok demiSadece sırılsıklam aşığı olduğum insanla evlenirim. Ve o sonsuza dek kalbimde yaşar, asla bir başkasıyla düşünsel olarak bile ihanet etmem ona son nefese dek. Son nefesimde dahi onunla öteki dünyada buluşma hayalleri kurarım. Zaten onsuz bir hayat, hayat olmaz.
Kim bilir..Maalesef böyle biri daha yok demi
Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış.@harunn60 görse kıskanırdı
------
Senin ayakların kemikten ibaret be sıska şey forumu nasıl ayakta tutacaktın😱 @Dosi @dreamy @Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai @serhatt
Erkekler kadınlara oranla bu durumlara evliliği dah fazla tercih ediyorlar.Bu konuyu görünce bizim eski mahalledeki komşumuz eşi vefat edince çok üzülmüştü, bizde yıkıldı adam diye düşünmüştük. Ancak kendisi eşinin vefatının üzerinden 3 ay bile geçmeden yeniden evlenmişti. Konuyu okuyunca aklıma o geldi bir an
Aynen biz de çok şaşırdık, bir yandan üzülür gibi yaparken, bir yandan da kendine yeni eş adayı aramaya başlamış bileErkekler kadınlara oranla bu durumlara evliliği dah fazla tercih ediyorlar.
3 ay çok kısaymış. Bu anı bekler gibi
@serhatt ve senin gibiymiş Tuğba da
Ben bir tane dişime göre adam bulsam kapılarımı kaparım tüm erkeklere. .ss@serhatt ve senin gibiymiş Tuğba da
Bir şey demiyorum. Bu lafına, @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @mrt-06 yorumlasın inanıp inanmadıklarınıBen bir tane dişime göre adam bulsam kapılarımı kaparım tüm erkeklere. .ss
Ben ikna oldum @serhattBir şey demiyorum. Bu lafına, @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @mrt-06 yorumlasın inanıp inanmadıklarını
Senin bana bir şey demeye yüzün mü var.Bir şey demiyorum. Bu lafına, @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @mrt-06 yorumlasın inanıp inanmadıklarını
Aşkım camiada erkek yok.Ben bir tane dişime göre adam bulsam kapılarımı kaparım tüm erkeklere. .ss
Bu yokluktan geliyor zaten başımıza ne geliyorsa...Aşkım camiada erkek yok.
Aşkım camiada erkek yok.
@Angelica teyzem şunlara bir yasin oku suratlarına tükürecek üfle yoldan çıkmış bunlar 😱Bu yokluktan geliyor zaten başımıza ne geliyorsa...