Eşiniz Ölse Yeniden Evlenebilir misiniz?

Eşiniz Ölseydi?

• Evlenirdim

Oy: 6 31.6%
  • Evlenmezdim

Oy: 13 68.4%

• Kullanılan toplam oy
    19
Forumu ayakta tutan isimdim zamanında birkaç taklidim çıktı ama yayından kaldırıldı onlar asıllarını yaşattılar :A

tabiki yenisini buluruz :)

giderken banamı sordu ?

yalnızlık Allaha mahsus, gelsin yenisi :)
@harunn60 görse kıskanırdı :A
------

Forumu ayakta tutan isimdim zamanında birkaç taklidim çıktı ama yayından kaldırıldı onlar asıllarını yaşattılar :A
Senin ayakların kemikten ibaret be sıska şey forumu nasıl ayakta tutacaktın😱 @Dosi @dreamy @Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai @serhatt

Sadece sırılsıklam aşığı olduğum insanla evlenirim. Ve o sonsuza dek kalbimde yaşar, asla bir başkasıyla düşünsel olarak bile ihanet etmem ona son nefese dek. Son nefesimde dahi onunla öteki dünyada buluşma hayalleri kurarım. Zaten onsuz bir hayat, hayat olmaz.
Maalesef böyle biri daha yok demi :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu konuyu görünce bizim eski mahalledeki komşumuz eşi vefat edince çok üzülmüştü, bizde yıkıldı adam diye düşünmüştük. Ancak kendisi eşinin vefatının üzerinden 3 ay bile geçmeden yeniden evlenmişti. Konuyu okuyunca aklıma o geldi bir an :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu konuyu görünce bizim eski mahalledeki komşumuz eşi vefat edince çok üzülmüştü, bizde yıkıldı adam diye düşünmüştük. Ancak kendisi eşinin vefatının üzerinden 3 ay bile geçmeden yeniden evlenmişti. Konuyu okuyunca aklıma o geldi bir an :A
Erkekler kadınlara oranla bu durumlara evliliği dah fazla tercih ediyorlar.
3 ay çok kısaymış. Bu anı bekler gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Evlenmezdim ama hayatıma bir sürü kişi girerdi :A

O zaman ki hayatıma bağlı ama gerçekten aşık olarak evlendiysem veya evlendiğim kişiye aşık olursam bir daha evlenmemeye çalışırım.

Açıkçası önce ilkini bulalımda 🤪 🤪

Şaka bir yana... Bu durum yaşandıktan sonra zamanın belli edeceği birşey..

Artık ; Kadın yada Erkek daha çok tercih ediyor diye birşeyde yok gibi ama Erkekler daha çabuk evleniyor .

Kadınlar kendi ayaklarının üstünde durup,yaşam mücadelesine kapılıp,gidip dul kalmayı tercih edebiliyor.

• Beğendim
Reactions: Angelica