Bu siteyi bilmenle benim "Eline sağlık uygun fotoşoku hemen yaptın demek ki daha önce yapmışsın." demem aynı şey zaten.
Bu siteyi bilmenle benim "Eline sağlık uygun fotoşoku hemen yaptın demek ki daha önce yapmışsın." demem aynı şey zaten.
Benim bu siteyi atmamla da Google kullanmayı bilmem aynı şeyBu siteyi bilmenle benim "Eline sağlık uygun fotoşoku hemen yaptın demek ki daha önce yapmışsın." demem aynı şey zaten.
Utanma bir gün metroda buluşup birlikte gideriz.Benim bu siteyi atmamla da Google kullanmayı bilmem aynı şey
Sen önceden gidip yolu yordamı öğren, sonra ziyarete gelirim benUtanma bir gün metroda buluşup birlikte gideriz.
Sonra stant açarız. Ne güzel planlar kurdum.Sen önceden gidip yolu yordamı öğren, sonra ziyarete gelirim ben
Ben sadece ziyarete gelirim,. Gelip bakarım, üyelerin hepsi gerçekten yakışıklı mı diyeSonra stant açarız. Ne güzel planlar kurdum.
Bir çayımızı içmeden bıraktırmam.Ben sadece ziyarete gelirim,. Gelip bakarım, üyelerin hepsi gerçekten yakışıklı mı diye
Gökkuşağı gibi rengarenk oraletler vardır diye umuyorum.Bir çayımızı içmeden bıraktırmam.
Saçmalama illa bayrak renkli diye her şeyi renkli yapacak değiliz.Gökkuşağı gibi rengarenk oraletler vardır diye umuyorum.
Avatarınızdan tişörtünüze kadar renkli oluyor da o niye olmasınSaçmalama illa bayrak renkli diye her şeyi renkli yapacak değiliz.
Tamam seni bu işlerden sorumlu kişi yaparız.Avatarınızdan tişörtünüze kadar renkli oluyor da o niye olmasın
Hayalimde LGBT'de çaycı olmak vardı. Çok teşekkür ediyorum bunu gerçeğe döktüğünüz içinTamam seni bu işlerden sorumlu kişi yaparız.
Ostim'de otopazarında çalışmaktan daha iyi bir seçenek sundum sana.Hayalimde LGBT'de çaycı olmak vardı. Çok teşekkür ediyorum bunu gerçeğe döktüğünüz için
Nerede çalışmak istediğimi söylemiştim konuk olduğumda itiraflaraOstim'de otopazarında çalışmaktan daha iyi bir seçenek sundum sana.
Gerçekleri konuşuyoruz tabii ki Formula'yı biliyorum.Nerede çalışmak istediğimi söylemiştim konuk olduğumda itiraflara
AqLattınGerçekleri konuşuyoruz tabii ki Formula'yı biliyorum.
Mesajındaki ince küfürü gördüm ve yakıştıramadım..AqLattın
Mesajındaki ince küfürü gördüm ve yakıştıramadım..AqLattın
KeKoca diLinde yazdımm, yanLış anLama...Mesajındaki ince küfürü gördüm ve yakıştıramadım..
Mesajındaki ince küfürü gördüm ve yakıştıramadım..