Eşcinsel Erkeklerin Yakışıklı Olması

Fazla egodan da eşcinsel olabilirler
Yakışıklılar için diyorum

Zamanında bir yerde okumuştum (bunu eski konularda da söylemişimdir muhtemelen) Kendilerini beğendiklerinden dolayı hemcinslerine yöneliyorlar. Bu durumda "eşcinsellik tercih değil, doğal" söylemlerini kafadan siliyor.

Çok saçma dediğin ya.

Zaten o dediğin tarz kişiler çoğu zaman biseksüel oluyor, ama farklı nedenlerden daha geç kendi cinsel yönelimini keşfedebiliyorlar.

Çok saçma dediğin ya.

Zaten o dediğin tarz kişiler çoğu zaman biseksüel oluyor, ama farklı nedenlerden daha geç kendi cinsel yönelimini keşfedebiliyorlar.
Ben demiyorum bilim diyor
arık günümüz gençleri 18 olmadan kendilerini keşfediyorlar
sadece konduramıyorlardır. Bu da onu bisex yapmaz bence
gizli yapar?

Olur mu hiç öyle şey ya.
Sapıklık o.

Sen beğeniyorsan bu bir şeyin işaretçisi olabilir
Evet gayim çünkü.

Ne alakası var, sokakta çok yakışıklı birini görsen vay be ne yakışıklı adam demez misin ya da bir kız güzel bir kadın göre ne kadar güzel bir kadın demez mi, beğenmez mi? Yine bağnazlığın tuttu.

Reactions: S.G.A.T.

Eğer o kız @Çiğdem- ise diğer bütün güzel kızların ismi ecünnü olur.

Derim tabii ki, ama benim sende olduğu gibi hepsi eşcinsel çıkmıyor, yani senin beğendiklerin hep eşcinsel ise bu doğanın bir mesajı

Saçma bi konu. Yakışıklı erkeklerde eşcinsel o zaman. Aşırı saçma geldi bana bu düşünce.

Şöyle olabilir ama yakışıklı erkeklerin fazla sekse düşkün olması ve doyum sınırını yüksek tutması sebebi ile bisexual ilişki yaşamaları mantıklı.