Duygu Çetinkaya

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Binbir Gece ve Çılgın Dersane Üniversitede dizilerilerinde rol alan ve Çılgın Dersane filminin 1-2-3. filmlerinde rol alan Duygu Çetinkaya aynı zamanda Survıvor'da büyük ses getirmiş yarışmacılardan birisidir. Hırsı ve başarısıyla büyük ses getiren Duygu Çetinkaya 1986 yılında doğmuştur.​

Survivor'ın başında desteklediğim ama sonradan olayları fazla abarttığı için antipatimi kazanan gönüllü. All Star'da ise Sahra ile fotoğrafları var yan yana. All Star'da büyük ittifak.

Survivor'ın başında desteklediğim ama sonradan olayları fazla abarttığı için antipatimi kazanan gönüllü. All Star'da ise Sahra ile fotoğrafları var yan yana. All Star'da büyük ittifak.
Olayları abartmadı hakkını savundu.

O bir kere Berna ile kanki.

Olayları abartmadı hakkını savundu.

O bir kere Berna ile kanki.

Hakkını Bozok'a karşı çok güzel savunuyordu ama Murat v Hilmi'ye atar yaptı, Fatmagül ile bile küstü yani sonradan fena bozdu.
İlk başlarda severdim ama.

Sahra ile yanak yanağaydı diyorum senin duyumun yanlış.

Efsane bu yıl birinci olacak.

@eskici Turabi'nin birinci olma durumu yalan, öyle bir kesin bilgi yok.
Bir yer kesin diye seni yemiş bu arada.
Acun şampiyon olanı bir daha yapmaz ve bu sezon bir kadın yaırşmacı birinci olacak aha buraya yazıyorum.

Acun mu yapıyor halk yapıyor 1.yi.
Senide yemişler.

Hiç sevmezdim kendilerini çok antipatik geliyordu kavga etmesi bağırması

tek favorim duygu.2013-de onu destekliyordum.elendiginde o kadar uzulmustumki 2 gun yemek yiyemedim nerdeyse🙁o zamandan beri siki takipcisiyim.evet kotu huylari var ama ben onu boyle sevdim
duygunun sporla alakasi olmasada,cok minyon olsada cok iyi performans sergiledi.evet merve aydin cok guclu olabilir ama olmama sansida yok zaten.kiz sporcu.bu yuzden ben duygunu destekliyorum .kiz o boya fizige ragmen o kadar iyi oynadiki oyunlarda.ve bu arada serenaydan nefret ediyorum.hem itici hemde sporcu olmasina ragmen oyunlarda kotu.neden onu allstara aldilar anlamiyorum.onun yerine bennu alsaydilar daha iyi olurdu