Duygu Çetinkaya

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
11002606_666960586748136_1408070582484010232_n.jpg

Binbir Gece ve Çılgın Dersane Üniversitede dizilerilerinde rol alan ve Çılgın Dersane filminin 1-2-3. filmlerinde rol alan Duygu Çetinkaya aynı zamanda Survıvor'da büyük ses getirmiş yarışmacılardan birisidir. Hırsı ve başarısıyla büyük ses getiren Duygu Çetinkaya 1986 yılında doğmuştur.​

Survivor'ın başında desteklediğim ama sonradan olayları fazla abarttığı için antipatimi kazanan gönüllü. All Star'da ise Sahra ile fotoğrafları var yan yana. All Star'da büyük ittifak.:F

Olayları abartmadı hakkını savundu. :ppp:

O bir kere Berna ile kanki. :D

Hakkını Bozok'a karşı çok güzel savunuyordu ama Murat v Hilmi'ye atar yaptı, Fatmagül ile bile küstü yani sonradan fena bozdu.:( İlk başlarda severdim ama.

Sahra ile yanak yanağaydı diyorum senin duyumun yanlış.:F

Hakkını Bozok'a karşı çok güzel savunuyordu ama Murat v Hilmi'ye atar yaptı, Fatmagül ile bile küstü yani sonradan fena bozdu.:( İlk başlarda severdim ama.

Sahra ile yanak yanağaydı diyorum senin duyumun yanlış.:F
Efsane bu yıl birinci olacak. :Z

@eskici Turabi'nin birinci olma durumu yalan, öyle bir kesin bilgi yok. :D Bir yer kesin diye seni yemiş bu arada. :D Acun şampiyon olanı bir daha yapmaz ve bu sezon bir kadın yaırşmacı birinci olacak aha buraya yazıyorum. :D

Efsane bu yıl birinci olacak. :Z

@eskici Turabi'nin birinci olma durumu yalan, öyle bir kesin bilgi yok. :D Bir yer kesin diye seni yemiş bu arada. :D Acun şampiyon olanı bir daha yapmaz ve bu sezon bir kadın yaırşmacı birinci olacak aha buraya yazıyorum. :D

Acun mu yapıyor halk yapıyor 1.yi.:Z Senide yemişler.:F

Hiç sevmezdim kendilerini çok antipatik geliyordu kavga etmesi bağırması :T:

tek favorim duygu.2013-de onu destekliyordum.elendiginde o kadar uzulmustumki 2 gun yemek yiyemedim nerdeyse🙁o zamandan beri siki takipcisiyim.evet kotu huylari var ama ben onu boyle sevdim:bhr:duygunun sporla alakasi olmasada,cok minyon olsada cok iyi performans sergiledi.evet merve aydin cok guclu olabilir ama olmama sansida yok zaten.kiz sporcu.bu yuzden ben duygunu destekliyorum .kiz o boya fizige ragmen o kadar iyi oynadiki oyunlarda.ve bu arada serenaydan nefret ediyorum.hem itici hemde sporcu olmasina ragmen oyunlarda kotu.neden onu allstara aldilar anlamiyorum.onun yerine bennu alsaydilar daha iyi olurdu