Durul Bazan 'Kocamın Ailesi'nde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi oyuncu. Hayırlı olsun.

Ağzına Sağlık
Aramızda Kalsıncılar Düşünsün Maçtan Önce yayınlandılar Yinede Kötü Gitmişler

Biz rahatız.
Fox var arkamızda Kanal D ve Show veya Star gibi bir kanalda olsak diken üstündeydik ama Fox farkı bu.

Bence savaşca başlatmayalım zaten düşükler şu sezon.

Aynen bir kaç Bölüme Aramızda Kalsın FİNAL zaten Savaşa gerek yok

Star 4 dizi başlatıyor sadece Ekimde. Ama 3 günü var. En düşükleri Sİl Baştan ve Aramızda Kalsın. Biri gidecek mecburen.

Aramızda Kalsın hissediyorum
Ben de savaş başlatmak istemiyorum, ancak Aramızda Kalsıncı olmaktan büyük bir gurur duyuyorum ve biricik dizime fazlasıyla inanıyorum. Gelecek hafta(lar)ı da merakla bekliyorum...

O dizinin daha arka yüzü ne bilinmiyor ama dediğimize örnek tek not defteri var onun dışında yok.
Not Defteri, RTÜK etkisiyle sona ermiş. Diziye çok ceza gelince onlar da bitirmeye karar vermişler. Zaten +13 işaretiyle yayınlanıyordu dizi...

@aserat54 hiç para cezası verdiğini hatırlamıyorum ben? Ayrıca RTÜK'ün programı yayın kaldır diye baskı yapacağını zannetmiyorum.
Yazın böyle bir açıklama gelmişti, onu söyledim...

@aserat54 hiç para cezası verdiğini hatırlamıyorum ben? Ayrıca RTÜK'ün programı yayın kaldır diye baskı yapacağını zannetmiyorum.

Yazın böyle bir açıklama gelmişti, onu söyledim...
Fanlarını sakinleştirmek amaçlıdır bence çok büyük tepki göstermişlerdi. Şimdi hatırladım.

Fanlarını sakinleştirmek amaçlıdır bence çok büyük tepki göstermişlerdi. Şimdi hatırladım.
İşin altında bence de başka nedenler vardır, ama bununla idare etmemiz lazım şimdilik...