Durul Bazan 'Kocamın Ailesi'nde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ağzına Sağlık :) Aramızda Kalsıncılar Düşünsün Maçtan Önce yayınlandılar Yinede Kötü Gitmişler :D
Biz rahatız.:Z Fox var arkamızda Kanal D ve Show veya Star gibi bir kanalda olsak diken üstündeydik ama Fox farkı bu.:oley:
Bence savaşca başlatmayalım zaten düşükler şu sezon.:A
Aynen bir kaç Bölüme Aramızda Kalsın FİNAL zaten Savaşa gerek yok :D
Star 4 dizi başlatıyor sadece Ekimde. Ama 3 günü var. En düşükleri Sİl Baştan ve Aramızda Kalsın. Biri gidecek mecburen.:A
Aramızda Kalsın hissediyorum :D
Ben de savaş başlatmak istemiyorum, ancak Aramızda Kalsıncı olmaktan büyük bir gurur duyuyorum ve biricik dizime fazlasıyla inanıyorum. Gelecek hafta(lar)ı da merakla bekliyorum... :D

@aserat54 hiç para cezası verdiğini hatırlamıyorum ben? Ayrıca RTÜK'ün programı yayın kaldır diye baskı yapacağını zannetmiyorum. :D
Yazın böyle bir açıklama gelmişti, onu söyledim... :)

@aserat54 hiç para cezası verdiğini hatırlamıyorum ben? Ayrıca RTÜK'ün programı yayın kaldır diye baskı yapacağını zannetmiyorum. :D
Yazın böyle bir açıklama gelmişti, onu söyledim... :)
Fanlarını sakinleştirmek amaçlıdır bence çok büyük tepki göstermişlerdi. Şimdi hatırladım. :)

Fanlarını sakinleştirmek amaçlıdır bence çok büyük tepki göstermişlerdi. Şimdi hatırladım. :)
İşin altında bence de başka nedenler vardır, ama bununla idare etmemiz lazım şimdilik... :)