İkisi de gider bence. Hüsne o kadar baskıya dayanamazStar 4 dizi başlatıyor sadece Ekimde. Ama 3 günü var. En düşükleri Sİl Baştan ve Aramızda Kalsın. Biri gidecek mecburen.![]()
Not Defteri gibi olmasında.Biz rahatız.Fox var arkamızda Kanal D ve Show veya Star gibi bir kanalda olsak diken üstündeydik ama Fox farkı bu.
Bence savaşca başlatmayalım zaten düşükler şu sezon.![]()
Not defterini bitirmek yapimciyla foxun ortak karari ayrica giderek düşüyordu abcde berbat gidiyordu halbuki guzel diziydiNot Defteri gibi olmasında.![]()
Not Defteri gibi olmasında.![]()
Not Defteri, RTÜK etkisiyle sona ermiş. Diziye çok ceza gelince onlar da bitirmeye karar vermişler. Zaten +13 işaretiyle yayınlanıyordu dizi...O dizinin daha arka yüzü ne bilinmiyor ama dediğimize örnek tek not defteri var onun dışında yok.![]()
Not Defteri, RTÜK etkisiyle sona ermiş. Diziye çok ceza gelince onlar da bitirmeye karar vermişler. Zaten +13 işaretiyle yayınlanıyordu dizi...![]()
RTÜK bu, ne yapacağı belli olmaz. Çoğu zaman en olmadık şeylere saçma salak cezalar veriyor...
Aile dizisiyse sıkıntı yok öyle olsa ZKFO falan hep ceza yerde. Bizde absürt bir şey olmaz.RTÜK bu, ne yapacağı belli olmaz. Çoğu zaman en olmadık şeylere saçma salak cezalar veriyor...![]()
Olmaz tabii, ben de öylesine dedim. Ama genelleme yapmak gerekirse zırvaladığı zamanlar da olmuyor değil yani...Aile dizisiyse sıkıntı yok öyle olsa ZKFO falan hep ceza yerde. Bizde absürt bir şey olmaz.![]()
Olmaz tabii, ben de öylesine dedim. Ama genelleme yapmak gerekirse zırvaladığı zamanlar da olmuyor değil yani...![]()
@aserat54 hiç para cezası verdiğini hatırlamıyorum ben? Ayrıca RTÜK'ün programı yayın kaldır diye baskı yapacağını zannetmiyorum.
Fanlarını sakinleştirmek amaçlıdır bence çok büyük tepki göstermişlerdi. Şimdi hatırladım.@aserat54 hiç para cezası verdiğini hatırlamıyorum ben? Ayrıca RTÜK'ün programı yayın kaldır diye baskı yapacağını zannetmiyorum.
Yazın böyle bir açıklama gelmişti, onu söyledim...![]()
Öyle ama şimdiki hedefi küçük ağa +7 ne bu diziye@aserat54 hiç para cezası verdiğini hatırlamıyorum ben? Ayrıca RTÜK'ün programı yayın kaldır diye baskı yapacağını zannetmiyorum.![]()