Dua Lipa - Physical | Yeni Klip

dreamy

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,988
Puanı
710
EPCPtnMXkAAC-Db.jpg:large

Warner Records etiketli ‘Future Nostalgia’ adlı albümünü çıkarmaya hazırlanan genç yıldız Dua Lipa, yeni klibi Physical’ı müzikseverlerle buluşturdu. Çıkış tarihi 3 Nisan olarak duyurulan albümden daha önce ‘Don’t Start Now’ ve ‘Future Nostalgia’ yayınlanmıştı.

Klip:

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Turkuazz
Her şeyiyle harika bir çalışma olmuş. Klibi izledikçe izleyesim geliyor ama tıklanması yavaş ilerliyor sanki. :(

• Harika
Reactions: Forumdash
Son zamanlarda Spotify'de acip acip dinliyorum git gide kulaga daha iyi geliyor. 100 Milyonu görür bence. :D

• Harika
Uzun süredir bu kadar tutkuyla bi şarkı dinlememiştim. Tek kelime varsa muhteşemdir.

Bi de şöyle iç gıcıklayan bir video daha yapmişlar :bhr:

Bu workout remixi sevdim umarım spotifye düşer yakın zamanda. Bu klipten önce yine aynı kareografiye sahip haftalar öncesinden videolar bile çekilmiş. Tuhaf şarkının enerjisi böyle demek :X

ilk video görsel olarak göz kanatıyor :F

• Harika
Reactions: kerem and dreamy
Uzun süredir bu kadar tutkuyla bi şarkı dinlememiştim. Tek kelime varsa muhteşemdir.

Bu workout remixi sevdim umarım spotifye düşer yakın zamanda. Bu klipten önce yine aynı kareografiye sahip haftalar öncesinden videolar bile çekilmiş. Tuhaf şarkının enerjisi böyle demek :X

Çıktığı günden bu yana abartmıyorum her gün dinlemişimdir, şimdilik benim için yılın şarkısı bile diyebilirim. Albümü de merakla bekliyorum. :Z

Paylaştığın videoya da bakacağım merak ettim. :D

• Harika
Çıktığı günden bu yana abartmıyorum her gün dinlemişimdir, şimdilik benim için yılın şarkısı bile diyebilirim. Albümü de merakla bekliyorum. :Z

Paylaştığın videoya da bakacağım merak ettim. :D
Loop yaptım hala çaliyorum :F Biraz gürültülü bir versiyon ama çooook iyi:X

• Harika
Reactions: dreamy

Bu kiz cok güzel ya. :bhr:

Dua Lipa’nın zirve işi olduğunu düşünüyorum ne yazık ki hem Spotify’da, hem de Youtube’da hakkı verilmedi. Albüm çıktıktan sonra Spotify’da günlük dinlenmesi arttı ama yine de yetersiz bu şarkı için. :D

• Beğendim
Reactions: bazinga