Aynı şeyi diyecektim ama yine kendin itiraf ettin bu sefer, alıştım artık.Yine birileri ile aranı bozuyorum
Aynı şeyi diyecektim ama yine kendin itiraf ettin bu sefer, alıştım artık.Yine birileri ile aranı bozuyorum
Aynı şeyi diyecektim ama yine kendin itiraf ettin bu sefer, alıştım artık.
Zaten reelde de adım “tripçi”ye çıkmış durumda triplerim meşhurdur benim.Trip atman için gerekli atmosferi oluşturdum. Teşekkür et bana.
Zaten reelde de adım “tripçi”ye çıkmış durumda triplerim meşhurdur benim.
Umut'un yeni açtığı konulara kimse için yorum yapmadım henüz İsmail'im ki sen biliyorsun zaten senin hakkındaki düşüncelerimiBildiğim kadarıyla değiliz.
Bana hiç trip atmadı.Gerçekten @yigit_00 ile iyi anlaşman şaşırtmadı beni
Bana hiç trip atmadı.
Çabuk ol .ssBunu kullanmayan bir sen kalmıştın OK.
Biliyorum tabii ki @sokak sanati hep yelteniyor ama amacına ulaşamıyor ve asla da bıkmıyor.Umut'un yeni açtığı konulara kimse için yorum yapmadım henüz İsmail'im ki sen biliyorsun zaten senin hakkındaki düşüncelerimi
Aramızı bozmaya çalışıyor yine..
Aa dur geçen “Mother’s Doughter”ı listeye almadığımızı sanıp atarlanmıştı hatırladım şimdi.Sen bana davrandığın gibi davran. Kibarcıklık yapma atar
Biliyorum tabii ki @sokak sanati hep yelteniyor ama amacına ulaşamıyor ve asla da bıkmıyor.
Umut'un yeni açtığı konulara kimse için yorum yapmadım henüz İsmail'im ki sen biliyorsun zaten senin hakkındaki düşüncelerimi
Aramızı bozmaya çalışıyor yine..
Aa dur geçen “Mother’s Doughter”ı listeye almadığımızı sanıp atarlanmıştı hatırladım şimdi.
O gayene hiçbir zaman ulaşamayacak olman üzücü olmalı...Bundan besleniyorum malesef. Kırıcı sözler söyleyip aranızın buzulması benim foruma ki tek gayem
Kahkaha attım. @yigit_00Bende memeleri için klip çekmiş demiştim. Klipte sadece meme gören vizyonsuz diye azarlamıştı
O gayene hiçbir zaman ulaşamayacak olman üzücü olmalı...
Ne satması be asla renklere takılmam ben, zaten mesajına ne yazmamı bekliyordun ki Senin de yerin ayrı tabii ki ORTAKBi kırmızı renge beni sattın yine..
Ne satması be asla renklere takılmam ben, zaten mesajına ne yazmamı bekliyordun ki Senin de yerin ayrı tabii ki ORTAK
Uff nerede trip attığımı gördün be .s .sGerçekten @yigit_00 ile iyi anlaşman şaşırtmadı beni
Haklıymışım gayet .sAa dur geçen “Mother’s Doughter”ı listeye almadığımızı sanıp atarlanmıştı hatırladım şimdi.
Yuh ne kadar doğru demişimBende memeleri için klip çekmiş demiştim. Klipte sadece meme gören vizyonsuz diye azarlamıştı
Gerçekten forumda ona torunum diye takılmayı çok sevdiğim uye Umarım rahatsız etmiyordurum. Ve müzik zevkleri giderek artan bir isim bu arada Yada benle uyuşması diyeyim Eski uye olmasına rağmen bu sene yukselişte ve bu ivme hiç inmez umarım. Hep torunum olarak kalır @dreamy
Torunumu koruyun ben olmadiim zamanlar @sokak sanati @Çiğdem