- Reaksiyon puanı
- 58,390
- Puanı
- 1,061
The Weeknd dinlemiyorum ne zamandır.
Ya bu sahne gerçek olsaydı keşke, yine hatırladım bak.
Kuzey'de bile yoktur o kadar cesaret
The Weeknd dinlemiyorum ne zamandır.
Ya bu sahne gerçek olsaydı keşke, yine hatırladım bak.
Evo’m ve Mert reis Teşekkür ederimm.
Teşekkür ederim
Ya bu şarkıların hepsi de birbirinden güzel, kalite göreceli değil cidden 🤤 Teşekkürler dedeciğim
Senin gibi nesillere emanet edersek müzik piyasasını sırtımız yere gelmezYa bu şarkıların hepsi de birbirinden güzel, kalite göreceli değil cidden 🤤 Teşekkürler dedeciğim
Kuzey reis ki kardeşi için 4 yıl hapis yatmış biri, söylerdi ama karşısındakilerin psikolojisini düşünmüş olabilir haklı.Kuzey'de bile yoktur o kadar cesaret
Müzik zevkim gelişme gösteriyor, büyüdüm artık. Kimin torunu olduğumu belli etmem gerekiyordu müzik konusundaSenin gibi nesillere emanet edersek müzik piyasasını sırtımız yere gelmez
Kuzey reis ki kardeşi için 4 yıl hapis yatmış biri, söylerdi ama karşısındakilerin psikolojisini düşünmüş olabilir haklı.
Canım sen diziyi izlemedin mi.
Teşekkür ederim.
Nasıl ya bunu düşünen sadece sen olabilirsin. Abisinin geleceği için kendini feda etti işte, içine Handan mı kaçtı senin? Sen Güneyci miydin.İzledim ama dediğin çok mantıksız. Kuzey bi baltaya sap olamadı. Kendini fedakar göstermek için hapse girdi.
Nasıl ya bunu düşünen sadece sen olabilirsin. Abisinin geleceği için kendini feda etti işte, içine Handan mı kaçtı senin? Sen Güneyci miydin.
Güneyci olan da ne bileyim, sen şimdi Simay’ı da seviyorsundurEvet Güneyciydim. Ama Kuzey daha efsane karakterdi.