Dreamy 10.000'ler Kulübünde👏👏👏

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
Fav10'un sevilen üyesi @dreamy 10.000'ler kulübünde...

Son dönemde MusicSurvivor ve Bu Şarkı Benim gibi etkinliklerinde ki başarısıyla, en favori yabancı şarkı etkinliğinde ki başarılı sunumuyla ve Survivor yorumları ile gündemde olan, Isot'u tebrik eder nice güzel mesajlar yazmasını dileriz.

Bizim tanışmamıza vesile olan Sofi Tukker'in Drinkee şarkısını hediye ediyorum.😻

Güncel bir de hediye verelim.

https://twitter.com/x/status/1268642671385554946

@sokak sanati konu çok güzel olmuş eline sağlık.

Sofi Tukker şarkısı evet, bizi tanıştıran parçaydı. Forumda ilk iletişim kurduklarımdan birisin o yüzden yerin hep ayrı kalacak biliyorsun. Yaşımdan bahsetmemişsin ben şok

Reactions: sokak sanati

Bende geçen gün sana özel mesaj yazacakken konuyu bulamadım. Özel mesaj motorundan karşıma çıktı. Bu şarkıyla alakalı bi konu başlığımız var.

Kutlama konularına pisliği sadece @Bully 'e yaparım. Bir ara abuk subuk hediyeler etmiştim ona

Reactions: Bully and dreamy
Sana konuyu açman için mesaj atmıştım, ne kadar üşengeç olduğum o zamanlarda kendini belli etmiş.

Ne istiyorsun @Bully den

İsotcum; değer verdiğim; adam gibi adamlardansın. Yüreğin çok temiz,saygılı,kibar;efendi bir adamsın.
Daha nice 10.000 Mesajların Olsun Adamım.

Yukarıdaki Manzaraya Ne zaman gidiyoruz Kardeşim?

Reactions: dreamy
Reactions: dreamy and 12.Adam
Tebrikler @dreamy 🍾🎉🎈🎊 forumca Nice güzel mesajlara

Reactions: dreamy
Abi güzel sözlerin için ve şarkılar için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda inşallah.
Bu arada hiç Spil Dağı’na çıkmadığımı söylememiştim dimi, bir ilk olacak benim için

Reactions: The_Erinch
Reactions: sokak sanati