Dracula İptal Edildi!

orphan black süper dizidir senin dizileri üçe katlar dörde çarpar :)
@mrt-06 düzgün bir dizi arıyorsan orphan ı izle ?
orhanın bacağı dizisini ne yapayım :F @mrt-06 heroes u izleyibilirsin 4 sezon toplam 78-79 bölüm 42 dk den :) 2011 de bitti 2015 ten tekrar çekecekler diziyi yetişmiş olursun yeni versiyonuna

total dedinde pretty little liars izle totoşun dibidir dizi :))
hanna ya ve spencer a totoş mu diyon sen aynaya bak önce .ss

İsmini beğenmedim. :D Zaten izlersem GOT izlerim. Aslında arada TWD de izliyorum ama TOTAL kimliğim zedelenmesin diye fazla takip etmiyorum. :D
the originals mutlaka izlemelisin oda vampir dizisi ilk sezonu oynadı bu yıl ve arrow özellikle erkeklerin beğendiği bir dizi yanı the originals ve arrow bu ikisine bakmalısın bence 🙂🙂

bu arada @destere nin önerdiği dizilere bakıyım deme sakın haha :F

orhanın bacağı dizisini ne yapayım :F @mrt-06 heroes u izleyibilirsin 4 sezon toplam 78-79 bölüm 42 dk den :) 2011 de bitti 2015 ten tekrar çekecekler diziyi yetişmiş olursun yeni versiyonuna

konusu tam totoş konu :)) hanna totoş değil senaristler totoş ne diyelimki :)

the originals mutlaka izlemelisin oda vampir dizisi ilk sezonu oynadı bu yıl ve arrow özellikle erkeklerin beğendiği bir dizi yanı the originals ve arrow bu ikisine bakmalısın bence 🙂🙂

pll de hiç öyel aşırı sahne yok sadece 4 güzel kız oynaşıp duruyorlar :)

Arrow forumda da sık sık görüyorum, bakarız ya. :D

Haziran gibi bunları yeniden hatırlat da dediklerinizin ilk bölümlerine bakarım, duruma göre devam ederim. :)

Abim bana Amerikan Horror Story izle diyordu o nasıl iyi mi?

Arrow forumda da sık sık görüyorum, bakarız ya. :D

Haziran gibi bunları yeniden hatırlat da dediklerinizin ilk bölümlerine bakarım, duruma göre devam ederim. :)

Abim bana Amerikan Horror Story izle diyordu o nasıl iyi mi?
arrow ve the originals dizileri çok popüler sezonlarıda az önceliğini bunlara vermeni öneriyorum 🙂🙂

sen tıfıldan ne anlarsın sana kim kardashian gibi öküz büyüklüğünde şeyleri olan şeyler lazım :X
heeee:) sen tıfılla oyna :)))

arrow ve the originals dizileri çok popüler sezonlarıda az önceliğini bunlara vermeni öneriyorum 🙂🙂
sen merti uyarıyorsun benim dediğim dizileri izlememesi gerektiğini sölüyorsun :) oysa @mrt-06 olayı daha büyütmüş işe got la başlamayı düşünüyor:))

heeee:) sen tıfılla oyna :)))

sen merti uyarıyorsun benim dediğim dizileri izlememesi gerektiğini sölüyorsun :) oysa @mrt-06 olayı daha büyütmüş işe got la başlamayı düşünüyor:))
Aslında 1, 2 bölüm izledim hoşuma gitmemişti, devam et ilerledikçe dizi açılıyor demişlerdi bu yaz devam edicem işte. :D

Aslında 1, 2 bölüm izledim hoşuma gitmemişti, devam et ilerledikçe dizi açılıyor demişlerdi bu yaz devam edicem işte. :D
Game of Thores'de ben de geride kaldım birlikte izleriz. :bhr: Orphan Black bizim forumun en favori dizilerden birisi izlesen çok beğenirsin. :X

Ben 2. sezon 3. bölümde takıldım kaldım :X 4. sezona yetişmeyi çok istiyordum ama yetişemedim ve izlemeye ara verdim.Senin de izlediğini bilmem çok iyi oldu ben de bir kaç güne yetişirim sana sonra birlikte devam ederiz bölümlere :Z
Ben 2.Sezon 7.bölümdeyim bu gece izlemeyeceğim ama yarın gece izlemeye devam 2-3 bölüm arka arkaya izlerim umarım yetişir yol arkadaşlığı yaparsın bana.:)