Dr.Who (uye)

o 4. Yil ozel bolumunde

ilk başta acayip tartışmıştık hatırlarsan :D hatta sana bjk yi yenince foruma gel demiştim sende söz verip gelmemiştin o gün :D 3-2 yenmiştik ya arenada o maç :D ama sonra aramızda herhangi bi gerginlik tartışma olmadı sevdiğim bi üyesin kimseyi satacak bi tip yok o yüzden de severim yani güvenilir gibi gözüküyon

o maçtan sonra çok sinirliydim girsem mutlaka ban yerdim :A Yorum ? :D

- - - Ekleme - - -
@Prncss..

- - - Ekleme - - -
@xdragxx :D

- - - Ekleme - - -
@Almila

Forumda çoğu kişinin gerçek kuzenim sandığı ama gerçek kuzenim olmayan sevgili emekli üyeciğimiz. :D
Doğum günümde bana kargoyla ceviz ezmesi göndereceğini söylediği için az önce duygu seline kapıldım ama çabuk toparladım. :D

O gün foruma girmediğin iyi olmuş. :D
Benim gibi Ygs-Lys sınavlarına girecek üye kendisini çok severim forumda sevdiğim üyelerin başlarında gelir. :)

Müziğe karşı çok ilgisi var, ve çaba gösterirse gelecekte bu alanda da başarılı olabileceğini düşündüğüm birisi..

gitar calamiyorum artik parmaklarim asiri yavaslamis gecislerde zorlaniorum furkan :( . yorum ? :D

Ben de birkaç denedim gitar çalmayi ama çok zor buldum.. Özellikle bahsettigin o geçislerde. Azim ve yetenek gerektiren bir sey gitar çalmak..

Umarim en kisa zamanda yine eskisi gibi iyi çalarsin..