FF dosimosi / Dosi

Kendimi bile ifşa ettim. Daha ne olsun :F

Bunu bence 100 güne bağlamayalım. :A
O apayrı bir kiṣisel değiṣim. Kendinden bir parça gösterdin bize ki bundan daha güzel bir güven göstergesi olamaz. Ayrıca saklanacak bir tarafında yok yani, İsveçte biz Türkleri pek güzel temsil ediyormuṣsun. :A

(Bugün bir övdüm bir övdüm Dosi'yi sonunuz hayrola :A @Bully )

Bunu bence 100 güne bağlamayalım. :A
O apayrı bir kiṣisel değiṣim. Kendinden bir parça gösterdin bize ki bundan daha güzel bir güven göstergesi olamaz. Ayrıca saklanacak bir tarafında yok yani, İsveçte biz Türkleri pek güzel temsil ediyormuṣsun. :A

(Bugün bir övdüm bir övdüm Dosi'yi sonunuz hayrola :A @Bully )
Sen kendini paylaşınca eksik kalmak istemedim. Biraz sen bana cesaret verdin :A

Teşekkür ederim güzel sözler için. Egom tavan oldu resmen :F

Şey ben normalde utanırım biri böyle yazınca. Çokta demeyin artık :A

Sen kendini paylaşınca eksik kalmak istemedim. Biraz sen bana cesaret verdin :A

Teşekkür ederim güzel sözler için. Egom tavan oldu resmen :F

Şey ben normalde utanırım biri böyle yazınca. Çokta demeyin artık :A

Cesaretlendirdiysem ne mutlu bana. :Z Egon tavan yapsın zaten, utanacak bir ṣey göremedim ben. :A ama sebeplerini çok iyi anlıyorum niye fazla bilgi vermediğini. Aslında geriye dönebilsem bende fazla bilgi vermem. Hatta nette hakkımda ne kadar bilgi varsa yok etme çabasındayım. :D

Beni gerçekte gören (fotoğrafta) ender kiṣilerden birisin forumda zaten. :D sanki çok eskiden paylaṣtım forumda ama emin değilim. Silinmiṣtir muhtemelen.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Cesaretlendirdiysem ne mutlu bana. :Z Egon tavan yapsın zaten, utanacak bir ṣey göremedim ben. :A ama sebeplerini çok iyi anlıyorum niye fazla bilgi vermediğini. Aslında geriye dönebilsem bende fazla bilgi vermem. Hatta nette hakkımda ne kadar bilgi varsa yok etme çabasındayım. :D

Beni gerçekte gören (fotoğrafta) ender kiṣilerden birisin forumda zaten. :D sanki çok eskiden paylaṣtım forumda ama emin değilim. Silinmiṣtir muhtemelen.
Forumda paylaştığına şahit olmadım ama ilk zamanlar takipleşiyorduk ordan kalmış aklımda.
Benim en fazla max paylaşımım bu olsun. Geçen hafta söyleselerdi inanmazdım ama bazen boşluğuna geliyor insanın :A

@xemrexxx sana bir sürprizim var :A
------

Artık ensendeyim :A @Bully @Yakamoz-Asi
IMG_4386.jpeg

@xdragxx sürekli sinir bozucu atmasa çoktan 2. sıraya yerleşmiş olurdum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben yazdığım mesajdan daha fazla reaksiyon puanına sahibim ama sen 37000 kadar geridesin yani yüzdelik olarak senden öndeyim :A

gözlük tak o zaman :)
eeee zaten co admin değil misin acun gibi sistemi değiştirip kendini 1. yap :A:A

ben takılmıyorum o sıralamaları eskiden 100-1000-5000-10000 mesaj; 10-100-2000 reaksiyon oldu mu puan veriliyordu şimdi gerek yok ben 200 bin mesaja ulaşıp unumu eleğimi eleyip @Yakamoz-Asi gibi emekli olurum gibi herhalde artıkın çok amacım yok forumda:A:A

eeee zaten co admin değil misin acun gibi sistemi değiştirip kendini 1. yap :A:A

ben takılmıyorum o sıralamaları eskiden 100-1000-5000-10000 mesaj; 10-100-2000 reaksiyon oldu mu puan veriliyordu şimdi gerek yok ben 200 bin mesaja ulaşıp unumu eleğimi eleyip @Yakamoz-Asi gibi emekli olurum gibi herhalde artıkın çok amacım yok forumda:A:A
Yok zirve benimde umrumda değil. Seni rahatsız etmek yetiyor :A

Etiketli emekli olamayacağına göre artık @serhatt ’ı @Angelica ve beni rahat bırakacaksın yani :Z